peekcloppenburg-trgovina-largePeek&Cloppenburg, popularna njemačka multi brend modna kuća uskoro otvara svoja vrata i u Splitu. Za svoju prvu i zasad jedinu trgovinu u Dalmaciji, Nijemci su odabrali čak 3200 kvadrata u splitskom City Centeru one.

Peek&Cloppenburg u ponudi ima stotine poznatih svjetskih brendova, a hrvatskim ljubiteljima mode poznat je i iz zagrebačkog City Centera one u kojem je otvorena prva P&C trgovina u Hrvatskoj.

Uz Peek&Cloppenburg, u City Center one Split uskoro dolazi i poznata multi-brend trgovina Modiana koja je potpisala ugovore za ulazak u sva tri Centra s trgovinama ukupne površine 3300 kvadratnih metara.

Uz Modianu koja će se u smjestiti na 1000 metara kvadratnih u splitski Centar uskoro dolazi popularni talijanski brend senzualnog donjeg rublja Intimissimi, zatim modni brendovi Zipper, Jeordie’s i dućan ekskluzivne obuće Aledona.

U zagrebačkom City Centeru one na Jankomiru, koji je nedavno proslavio 5. godišnjicu postojanja, uz Modianu otvoriti će se i Benetton, zasigurno jedan od najpopularnijih brendova među hrvatskim ljubiteljima mode. Benetton trgovina prostirati će se na 700 kvadrata i odlično će upotpuniti bogatu ponudu brendova koji se mogu naći u City Centeru one Jankomir.

Uspješnost City Center one projekata potvrđuju i prestižne titule Best Buy Awards te Superbrands, koji su uz veliku posjećenost Centara dokaz kako su City Center one shopping centri zaista omiljeni među kupcima u Hrvatskoj. Sve to motiviralo je investitore okupljene u Center one grupu da pokrenu 135 milijuna eura vrijedan City Center one projekt na Žitnjaku.

Iako se otvara u proljeće 2012. a do sada je popunjeno oko 80 posto prodajnih prostora novog Centra. Većina brendova koji su već sada dostupni u Centrima na Jankomiru i u Splitu bit će dostupni i u Centru na Žitnjaku i to na 50.000 kvadratnih metara prodajne površine. Trećim projektom na zagrebačkom Žitnjaku Center one grupa postala je najveći ulagač u Hrvatskoj u segmentu trgovačkih centara s vrijednosti investicije 435 milijuna eura. (Lider)