Peggy Davies nova predsjednica Udruženja PLMA

Davies je naslijedila dosadašnjeg predsjednika Briana Sharoffa koji je prošloga mjeseca preminuo nakon kratke bolesti

Upravni odbor Udruženja proizvođača privatnih marki (PLMA) imenovao je Peggy Davies vršiteljicom dužnosti predsjednice. Davies je naslijedila dosadašnjeg predsjednika Briana Sharoffa koji je prošloga mjeseca preminuo nakon kratke bolesti.

“Četiri desetljeća Brian je bio zaštitno lice PLMA. Naša je odgovornost da se sada fokusiramo na budućnost. Kao Upravni odbor, razumijemo kako je pred nama teško i izazovno vrijeme iz više različitih razloga. Mi imamo potpuno povjerenje u Peggy Davies da će biti sposobna i dinamična voditeljica PLMA-e u ovom ključnom trenutku”, poručila je Lisa Manzoline, direktorica prodaje za Reynolds Consumer Products i predsjednica Upravnog odbora PLMA-e.

“Počašćena sam i duboko zahvalna što mi je povjerena ova velika odgovornost. Mislim da ćemo Brianu najbolje odati počast nastavljajući se voditi njegovom vizijom na kojoj smo zajedno radili posljednje četiri godine. Zajedno smo radili više od 25 godina i nestrpljiva sam prenijeti izuzetne programe koje smo zajedno osmislili”, naglasila je Peggy Davies.

Davies se Udruženju PLMA kao potpredsjednica pridružila 2016. godine. Prije toga, početkom 1990-ih bila je izabrana u Odboru za ravnatelja gdje je tijekom dva mandata ili služila ili predsjedavala odborima za planiranje, trgovinske odnose i komunikaciju. Izabrana je za Predsjednicu odbora u dva mandata, u razdoblju od 2003. do 2004., a među mnogim drugim dostignućima, doprinijela je proširivanju PLMA-ove posvećenosti obrazovanju rukovoditelja u industriji. Ne manje važno, Davies ima i tri desetljeća iskustva na rukovodećim pozicijama u industriji privatnih marki.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!