Kruh tvrtke PEKAR iz Vinkovaca poznat po svom bogatom okusu, vrhunskoj kvaliteti i pažljivo biranim sastojcima od sada se iz ponude izdvaja i novim pakiranjem! PEKAR rezani i pakirani kruh najpraktičniji je odabir zbog svježine i roka trajanja čak i do 5 dana, iako su kruhovi pakirani bez umjetne atmosfere.

Svi PEKAR proizvodi nose IFS certifikat koji jamči kvalitetu i zdravstvenu ispravnost. Neke vrste pakirnih kruhova nose i Clean Label oznaku (ne sadrže e-brojeve). Tvrtka PEKAR posjeduje i Halal certifikat, što garantira visoku kvalitetu i jasno porijeklo sastojaka, a već dugi niz godina brine i o očuvanju prirode pa tako pakirani kruhovi ne sadrže palmino ulje.

U širokom asortimanu rezanih pakiranih kruhova dostupne su razne vrste: kukuruzni miješani kruh, raženi, bučin te domaći bijeli pšenični kruh nastao kombinacijom kiselih tijesta. Pakirani rezani kruh dostupan je u gramaži od 400 do 600 grama, a volumen pakiranja moguće je na zahtjev i prilagoditi. Uz ostale proizvode pakirani kruhovi dnevno se dostavljaju na više od 500 lokacija! Već uhodana kapilarna dostava po cijeloj Slavoniji te dostava na centralna skladišta za ostatak Republike Hrvatske osigurava dostavu u vrlo kratkom roku.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Više od 30 godina s Vama!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!