Kad ste se zadnji puta pitali što vas zapravo u životu pokreće, motivira? Pitanje motivacije važno je pitanje za svakoga od nas. Znamo da nema čovjeka koji nema neke nedovršene ciljeve i težnje, nešto što duže vrijeme želi napraviti, ali odgađa, odlaže za nekad sutra, u ponedjeljak, nekad u budućnosti…Ali uz pravu dozu motivacije možemo učiniti čuda!

Kako bi pružio taj mali poticaj na korak naprijed, na dodatnu energiju za ispunjenje snova koji doprinose osobnoj sreći, čak i kad postane teško – Barcaffè je pripremio savršenu dozu motivacije u šalici omiljene kave iz kapsula – od sada dostupne u dva nova originalna okusa.

Nove zvijezde motivacije, kapsule Barcaffè Cremoso kompatibilne s Dolce Gusto aparatima i Barcaffè Single Origin Colombia kompatibilne s Nespresso aparatima, oduševljavaju svojom iznimnom kvalitetom biranih zrna kave i delikatnom ravnotežom okusa. Zahvaljujući tome stvoreno je savršeno iskustvo uživanja u kavi, uz koje ćete napraviti onaj prvi korak prema svojim ciljevima.

Otkrijte nove zvijezde Barcaffè kapsula
Barcaffè Cremoso kapsule kompatibilne s Dolce Gusto aparatima pružaju snažnu dozu motivacije uz pravi espresso kod kuće. Idealan izbor za sve ljubitelje vrhunskog espressa s još više kreme. Gusta, baršunasta pjena Cremoso espressa oduševljava izvanrednom aromom uz savršeno kremasti okus. Ova mješavina najkvalitetnijih sorti arabice i robuste specifična je po svojoj ugodnoj trpkosti. Slatkaste note karamele i tamne čokolade savršeno se nadopunjuju u ovom kremastom espressu vrhunske kvalitete i jednostavne pripreme.

Barcaffè Single Origin Colombia
Za sve one koji traže najbolje za sebe i pri tome imaju istančan ukus kada je riječ o vrhunskoj gourmet kavi tu su nove Barcaffè Single Origin Colombia kapsule kompatibilne s Nespresso aparatima. Kava Colombia oduševljava isprepletenim notama zrelog voća i orašastih plodova. Nadaleko poznata po svojoj iznimnoj kvaliteti i blagom okusu Colombia je savršen izbor za one koji cijene delikatnu ravnotežu arome i izniman okus kave.

Do dobrog osjećaja dijeli nas samo jedan klik
Baš poput pozitivnih riječi i trenuci opuštanja uz omiljeni napitak imaju snažnu moć koja nas može motivirati na novi početak. Svima nam trebaju pozitivni poticaji u životu i zato prepustite se mašti uz Barcaffè Cremoso i Single Origin Colombia kapsule pažljivo pripremane za sve strastvene ljubitelje kave. Široka paleta Barcaffè okusa neće nikoga ostaviti ravnodušnima, a dodatna pogodnost kapsula je što se mogu naručiti i online.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!