Petar Bermanec midiMenadžment tim kompanije Heineken Hrvatska ima dva nova člana: Petar Bermanec novi je direktor prodaje, dok je Peter Heere novi direktor financija.

Petar Bermanec u kompaniji radi od 2011. godine. Bio je rukovoditelj Odjela trade marketinga, a nakon toga je vodio Odjel ključnih kupaca.

Značajno je doprinio unapređenju odnosa s ključnim kupcima fokusirajući se na rast pivske kategorije i profitabilnosti, razvio je i implementirao strategiju razvoja kanala trgovina, uspostavio je proces zajedničkog planiranja za ključne kupce te je unaprijedio kompetencije trade marketing odjela fokusirajući se na ključne prodajne kanale.

Prije dolaska u kompaniju Heineken Hrvatska Bermanec je radio u kompaniji Coca Cola Beverages Hrvatska. Kao direktor prodaje kompanije Heineken Hrvatska, Bermanec će biti zadužen za jačanje pozicije na tržištu kroz daljnji razvoj prodaje u smislu novih vještina i kompetencija te upravljanja portfeljem.

Petar Bermanec je na poziciji direktora prodaje naslijedio Zorana Mabića koji je prihvatio novi izazov izvan kompanije Heineken.

Peter HeerePeter Heere na poziciju direktora financija kompanije Heineken Hrvatska dolazi s mjesta direktora kontrolinga Grupe Zywiec.

Uvelike je doprinio ostvarenju globalnih financijskih ciljeva Heinekenove pivovare u Poljskoj, povećao je učinkovitost kontrolinga, unaprijedio je partnersku suradnju kontrolinga s drugim funkcijama te je značajno doprinio promjenama u direktnoj distribuciji u Poljskoj.

Na svojoj novoj poziciji, Heere će biti odgovoran za financijski rezultat, strateške financijske ciljeve i sve financijske procese uključujući Odjel nabave i IT odjel kompanije Heineken Hrvatska.

Heere je zamijenio Piotra Nowakowskog koji je prihvatio izazov u Heinekenovom globalnom strateškom planiranju i kontrolingu.