Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima, koji će se prostirati na gotovo 5.000 četvornih metara, broj prodajnih centara lanca za dom i vrt Pevex popet će se na 26.

Zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnom praćenju trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa je više od 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz sedam prodajnih programa: građevina i boje, željeznarija, vrt i sport, elektronika, dom i dizajn, keramika i sanitarije te kućanski uređaji, priopćeno je iz kompanije.

“Pevex d.d. se kontinuirano razvija i unapređuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata koji potiču društvenu odgovornost za doprinos u razvoju hrvatskog društva u cjelini. Posebno nam je zadovoljstvo što će Pevex početkom rujna otvoriti svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima, što je nastavak uspješnih ulaganja u sve županije diljem Republike Hrvatske“, poručili su iz tvrtke.

Prodajni centar će se nalaziti u Ulici H.D. Genschera 135.

Prodajni centar Vinkovci će zaposliti ukupno 42 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera.

“Nakon prošlogodišnjeg otvorenja našeg 25. centra u Vukovaru, zadovoljstvo mi je najaviti i otvorenje novog centra u Vinkovcima s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen centar. On predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Od 1. rujna, kada predviđamo otvorenje, naši će Vinkovčani dobiti mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a četrdesetak zaposlenika kvalitetne uvjete rada, na što smo jako ponosni”, izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevex, Jurica Lovrinčević.

Iz tvrtke podsjećaju kako je Pevex trenutačno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a minimalna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će 5.000 kuna.

Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br. 4). Preseljenje na novu lokaciju tretirat će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!