Svi prodajni centri trgovačkog lanca Pevex, njih 26 diljem Hrvatske, na blagdan Svih svetih 1. studenog, bit će zatvoreni, objavljeno je iz tvrtke.

“Želimo u ova izazovna vremena pružiti predah svim našim vrijednim zaposlenicima da posjete počivališta svojih najmilijih preminulih. Iako smo uveli neradnu nedjelju u polovicu naših prodajnih centara, a rad praznikom i nedjeljom plaćamo 50 posto više nego običnim radnim danom, za ovu prigodu svi uzimamo slobodan dan”, poručili su iz Pevexa.

U prodajnim centrima ovog trgovačkog lanca moguće je kupiti proizvode iz sedam različitih programa te birati između više od 50.000 raznih artikala zahvaljujući brojnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.

Nakon otvaranja novog prodajnog centra u Vinkovcima u rujnu, preseljenja poslovanja sa stare lokacije u novi prodajni centar u Slavonskom Brodu u listopadu, Pevex će ove godine još otvoriti novi prodajni centar u Makarskoj. Preseljenje njegovog poslovanja iz starog centra očekuje se u studenom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!