Piko sendvič daje energiju za izvršavanje školskih i sportskih obaveza

valentic i pikoPočetak je školske godine i u školske klupe se sjeda odmornih glava i punih baterija, no za svakog đaka dolaze i nove školske brige. Kako bi svi imali dovoljno energije za školske i druge obaveze, Mario Valentić, kondicijski trener i promotor zdravog životnog stila, predlaže nutritivno bogat i hranjiv sendvič s omiljenim Pikom.

Piko je savršen obrok za svako doba dana, a idealan je za djecu i mlade koji su stalno u pokretu. Dolazi u nekoliko različitih okusa pa tako uz Piko Original možete pronaći i Piko s povrćem te Piko sa sirom. Osim što je bogat bjelančevinama, Piko ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju što ga čini prvim izborom svih koji brinu o zdravlju.

“Znamo da s početkom školske godine, kreće i sezona sporta pa svi upisuju neke aktivnosti. Zato je važno da tijelo uz školske napore izdrži i one sportske. Pri ruci je važno imati namirnice koje sadrže hranjive tvari koje su potrebne našem organizmu. Jedan takav obrok, jednostavan za pripremu, svakako je i sendvič bogat proteinima”, objasnio je Mario Valentić.

Piko je proizvod vrhunske kvalitete, proizveden od biranog visokovrijednog svinjskog i goveđeg mesa, ugodne arome, teksture i boje i zato je sastavni dio Marijevog sendviča, čiji recept možete pronaći u nastavku.

Recept:
– 1 šnita kruha (od cjelovitih žitarica)
– Piko parizer
– sirni namaz ili namaz od slanutka
– 1 jače pečeno jaje na oko
– 4 šnite svježeg krastavca
– 4 šnite svježe rajčice
– 2 lista zelene salate
– par listova svježeg bosiljka
– alfa klice (po želji)

Priprema:
Na šnitu kruha namažite sirni namaz ili namaz od slanutka. Pritom posložite tri šnite Piko parizera i dodajte tvrdo pečeno jaje na oko. Narezanu rajčicu i svježi krastavac stavite na jaje i dodajte dva lista zelene salate. Na samom kraju dodajte još dvije šnite Piko parizera. Na vrh sendviča možete posložiti alfa klica i dodati dva lista bosiljka, a kako bi sendvič svaki dan bio drugačiji koristite različite okuse koje vam donosi Piko: Piko Original, Piko s povrćem i Piko sa sirom.

PROMO

 

Prethodni članakČarolija boja i okusa uz Ledo voćni mix
Sljedeći članakIzvoz mlijeka iz BiH u EU zaustavljen zbog Hrvatske