vocni mix 450gZa sve koji žele na brz i jednostavan način pripremiti zdrave i ukusne voćne obroke i slastice, Ledo je pripremio harmoničnu kombinaciju smrznutog voća – jagoda, ananasa, breskve i manga.

Četiri vrste voća u jednom pakiranju, od kojih u kratkom vremenu nastaje pravo osvježenje – to je Voćni miks, novost u Ledovoj ponudi smrznutog voća i jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu.

Za uživanje u zdravim voćnim obrocima ili slasticama s voćem, no u nedostatku vremena za čišćenje, pranje i sjeckanje, Ledo je pripremio Voćni miks – gotovu kombinaciju jagoda, ananasa, breskve i manga. Odabrane su vrste voća koje se dobro slažu i nadopunjuju okusima i kao takve nude pregršt raznih ideja za pripremanje.

Uz voćni miks u svega nekoliko koraka možete pripremiti niz voćnih poslastica – od osvježavajućih voćnih salata i kupova, ukusnih ljetnih torti i kolača, do voćnih frapea ili popularnih, hranjivih smoothieja. Mogućnosti su brojne, potrebno je pustiti maštu na volju i svoje najdraže slastice dodano obogatiti Ledo voćnim miksom.

Kao i kod ostalih Ledovih smrznutih proizvoda, u Voćnom su miksu zahvaljujući tehnologiji brzog smrzavanja očuvane sve nutritivne vrijednosti sastojaka stoga možete biti sigurni da svojem tijelu osiguravate najvažnije vitamine i minerale iz voća.

Novi Ledov Voćni miks dio je Ledove ponude smrznutog voća koju čine i smrznuti proizvodi Borovnica, Malina, Višnja te Šumsko voće, a nalaze se u pakiranju od 450 grama.