pliva-synoflast-largeDolazak ljeta označili smo i sve češćim boravkom na otvorenom, a kako bi taj ljetni užitak prošao bezbrižno, ne zaboravite sa sobom ponijeti Synoflast – flastere za zaštitu od uboda insekata.

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, Synoflast pruža dugotrajnu i učinkovitu zaštitu od uboda komaraca i ostalih insekata. Synoflast flasteri potpuno su prirodan proizvod na bazi eteričnih ulja citronele, pelargonije, lavande i klinčića.

Svojim mirisom dugotrajno odbijaju insekte, a stavljaju se izravno na odjeću i pritom ne dolazi do resorpcije kroz kožu što ih čini sigurnim i za djecu i za odrasle.

Flasteri su jednostavni za primjenu, lako se nanose i skidaju, ne maste odjeću i ne ostavljaju tragove.

Kao idealna zaštita od komaraca za dulji boravak u prirodi, Synoflast flasteri pružit će svu potrebnu sigurnost za nesmetano uživanje u svim aktivnostima na otvorenom.

Upotreba flastera je jednostavna i praktična – potrebno je odstraniti zaštitnu foliju i zalijepiti ga na suho mjesto na odjeći i više nema straha od komaraca i ostalih insekata.

Synoflast flasteri mogu se kupiti bez recepta u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.