Plodine otvorene u Krapinskim Toplicama

Krapinske Toplice dobile su novi supermarket Plodina koji se prostire na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima

Plodine su u Krapinskim Toplicama otvorile svoj 116. supermarket u Hrvatskoj čime nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže u svim regijama.

Krapinske Toplice dobile su novi supermarket Plodina koji se prostire na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. Vrhunska oprema, ali i praktična dizajnerska rješenja od samog ulaska u trgovinu kupcu nude iskustvo kupovine prilagođeno današnjim potrebama i trendovima, objavili su povodom otvorenja iz tvrtke.

“I u ovom supermarketu Plodine nude mogućnost obavljanja cjelovite kupovine na jednom mjestu. Za svakodnevnu kupovinu na raspolaganju su mesnica i tzv. zelena tržnica sa svježim proizvodima provjerene kvalitete, više puta dnevno svježe pečeni pekarski asortiman u samoposlužnoj pekari i veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva na uslužnom pultu. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je oduvijek imperativ u poslovanju”, ističu iz Plodina.

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak novih djelatnika, a raznolika i bogata ponuda pridonijet će boljoj kvaliteti života stanovništva ove regije.

Povodom otvorenja za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade, a Plodine su Dječjem vrtiću Maslačak donirale 20.000 kuna.

Radno vrijeme Plodina Krapinske Toplice je od ponedjeljka do subote od 7.00 do 22.00 sata, a nedjeljom od 7.00 do 18.00 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSmarter: Natječaji za državno poljoprivredno zemljište novi kamen spoticanja
Sljedeći članakBingo otvorio hipermarket u Kalesiji