U posebnom ATP izdanju emisije “Ručak za sutra s Podravkom” iskusnom Podravkinom promotoru kulinarstva Mišelu Tokiću ovoga je puta društvo pravio poznati pjevač Luka Nižetić, ponosni vlasnik titule prvog hrvatskog Celebrity Masterchefa. Udruživši snage, pripremili su prave morske specijalitete, grdobinu i dagnje na umaški, a poneseni dobrom atmosferom i još boljom spizom, vrsni su kuhari naposljetku i dobro zabavili brojnu publiku.

Osim vrhunskog tenisa, 25. izdanje ATP Vegeta Croatia Opena u Umagu brojnim je posjetiteljima ponudilo i vrhunsko gastronomsko iskustvo. Za to se pobrinuo naslovni sponzor ovog velikog sportskog događanja, Podravka, ugostivši u svojoj kuhinji poznato hrvatsko pjevačko, ali i kulinarsko ime.

U posebnom ATP izdanju emisije “Ručak za sutra s Podravkom” iskusnom Podravkinom promotoru kulinarstva Mišelu Tokiću ovoga je puta društvo pravio poznati pjevač Luka Nižetić, ponosni vlasnik titule prvog hrvatskog Celebrity Masterchefa. Udruživši snage, pripremili su prave morske specijalitete, grdobinu i dagnje na umaški, a poneseni dobrom atmosferom i još boljom spizom, vrsni su kuhari naposljetku i zabavili brojnu publiku.

U pjesmi su im se pridružili i brojni posjetitelji umaškog turnira koji su sa znatiželjom promatrali majstore Podravkine kuhinje i njihove male tajne u pripremi ovih morskih delicija, a zatim su s užitkom degustirali pripremljeno i složili se u jednom – Luka i Mišel dobitna su kombinacija koja je rezultirala uistinu slasnim jelima.

“S obzirom da sam ja Dalmatinac, volim misliti da se poprilično dobro snalazim u pripremi ribe i morskih plodova, no volim naučiti neki novi trik, a Podravkini promotori uvijek me ugodno iznenade svojim inovativnim receptima. Bilo mi je zadovoljstvo s Podravkom, Mišelom i posjetiteljima ATP-a kuhati i pripremiti ove ukusne specijalitete”, izjavio je Luka Nižetić nakon što su podijelili i posljednju porciju.

ATP Vegeta Croatia Open turnir u Umagu i ove godine obilježen je tradicionalnim cooking showom u kojem Podravkini promotori kulinarstva, uz obilje smijeha i dobre zabave, tijekom cijelog turnira uveseljavaju posjetitelje bogatstvom okusa i mirisa.

PROMO