tomislav-kovac3Tomislav Kovač “brani” hrvatske boje u finalu višemjesečnog globalnog Carlsbergovog natječaja za najodanijeg navijača

Hrvatska ima svog predstavnika u finalu UEFA EURO 2012 Carlsberg Fan Challenge natječaja koji je ovaj proizvođač piva, kao jedan od sponzora europskog nogometnog prvenstva, pokrenuo u listopadu prošle godine na svojoj Facebook stranici.

Tomislav Kovač iz Popovače prošao je u samo finale ovog natječaja nakon niza uspješno odrađenih izazova, gdje je bilo potrebno pokazati istinsku ljubav prema nogometu, kao i tisuća konkurenata iz cijelog svijeta.

Carlsberg stoga Tomislava vodi na utakmicu polufinala u Varšavu 28. lipnja i finalni izazov gdje će, uz vodstvo Petera Schmeichela, domaćina i Carlsbergovog ambasadora za EURO 2012., okušati snage protiv preostala dva finalista iz Portugala i Italije.

Glavna nagrada uistinu je atraktivna – VIP tretman u Kijevu i jedinstvena prilika da nakon finalne utakmice prvenstva 1. srpnja uruči Carlsbergovu nagradu za najboljeg igrača utakmice.

tomislav-kovacTomislav je kroz seriju izazova tijekom posljednjih mjeseci pokazao što je prava ljubav i  strast prema nogometu te što znači biti odan i strastven navijač.

Finalni krug natječaja u Varšavi uključuje intervjue s Peterom Schmeichelom kao i medijima iz cijeloga svijeta, turnir u stolnom nogometu, fotografiranje s navijačima u Varšavi te odmjeravanje snaga u brzini točenja piva.

“Drago mi je što ću uskoro imati priliku upoznati tri finalista Carlsbergovog Fan Challenge natječaja. Sva trojica pokazali su srčanost i strast prema nogometu te se kao navijači prezentirali u najboljem svijetlu. U finalnom krugu očekujem od njih snalažljivost i kreativnost u izvršavanju zanimljivih izazova koje smo za njih pripremili“, rekao je Peter Schmeichel, Carlsbergov ambasador za UEFA EURO 2012., koji će finaliste dočekati u Varšavi.