Podravka otvorila skladišno-distributivni centar u Dugopolju

Distributivni centar u Dugopolju veličine 6.000 četvornih metara neto površine, prvi je u nizu distributivnih centara Podravke koje vodeća prehrambena kompanija namjerava graditi u Hrvatskoj.

Novi objekt u nazočnosti brojnih poduzetnika, poslovnih partnera i predstavnika lokalnih vlasti u nedjelju su otvorili potpredsjednik Sabora Republike Hrvatske Josip Friščić i predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak. Tom je prigodom potpredsjednik hrvatskog Sabora Josip Friščić istaknuo:

-Lijepo je biti na mjestima gdje se slavi uspjeh, a Podravka ga i ovim primjerom potvrđuje. Prije deset godina u Dugopolju nije bilo ničega a danas su ljudi svojim radom i promišljanjima stvorili ovu zonu koja je među vodećima, a nesumnjivo će tome doprinositi i Podravka.

Do sada je Podravka distribuirala proizvode u Dalmaciju iz osam skladišta za pojedinačne asortimane, a izgradnjom distribucijskog centra u Dugopolju isporuka kupcima će definitivno biti znatno efikasnija jer će se sva distribucija kontrolirati iz jednog centra.

-Podravkin je cilj biti najuspješnija među jednakim kompanijama, a ovim novim skladištem nastavljamo našu odrednicu optimizacije troškova poslovanja. Našim kupcima pak, pružat ćemo još kvalitetniji servis budući da će se Podravkin cjelokupan asortiman distribuirati s jednog mjesta – rekao je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.

Prodajni rezultat regije Dalmacija iz godine u godinu raste i svakako zaslužuje posebnu pažnju, prvenstveno u turističkoj sezoni koja je pred nama. Izvođač radova bila je križevačka tvrtka Radnik, koja je zajedno s Podravkom odradila ambiciozni projekt gradnje kojega je počela potkraj 2007. godina i bila dovršena u predviđenom roku. (koprivnica.net)