Dolcelin asortiman obogaćen je novim proizvodima koji će olakšati pripremu slastica i kolača svima koji žele istraživati nove stvari, ali izraziti kreativnost, kao i onima koji se tek žele okušati u pripremi jednostavnih recepata.

Ponuda je proširena s pet proizvoda: Dolcela kokos brašno 100 g i 200 g, Mak u zrnu 200 g, Kakao u prahu 100 g te Vanilin šećer u prahu 100 g.

Kakao u prahu 100 g
Kakao u prahu idealan je za izradu kolača, pudinga, frapea i raznih napitaka. Uživajte u vlastitim čokoladnim kreacijama koristeći kakao prah za izradu raznih slastica i napitaka.

Bogat je izvor esencijalnih aminokiselina i vlakana. Zahvaljujući sastavu bogatom mineralima, posebno magnezijem, pomaže u borbi protiv stresa. Rok trajanja: 24 mjeseca.

Vanilin šećer u prahu 100 g
Vanilin šećer u prahu je omiljeni i nezaobilazni dodatak najrazličitijim slastičarskim proizvodima, s prepoznatljivim i neodoljivim mirisom i okusom. Rok trajanja: 12 mjeseci.

Kokos brašno 100 g i 200 g
Koristi se za posipavanje i ukrašavanje slastica, dodaje se u razna tijesta, slatka i slana jela, pudinge i dr. Kokosovo brašno sadrži više proteina u odnosu na ostala brašna, te smanjuje šećer u krvi i loši (LDL) kolesterol. Rok trajanja: 9 mjeseci.

Mak u zrnu 200 g
Mak se najčešće koristi kod pripreme slastica, od tradicionalne makovnjače, bučnice, bregovske pite do rafiniranih kolača i torti u kombinaciji s delikatesnom marmeladom, orašastim plodovima i baršunastom tamnom čokoladom. Slanim jelima može dati novi, još neotkriveni okus. Rok trajanja: 9 mjeseci.

Proizvodi se nalaze u prepoznatljivom Dolcela dizajnu.

Logističke informacije:

Kakao u prahu 100 g: 14 kom/karton, 108 kartona na paleti

Vanilin šećer u prahu 100 g: 16 kom/karton, 108 kartona na paleti

Kokos brašno 100 g: 8 kom/karton, 168 kartona na paleti

Kokos brašno 200 g: 6 kom/karton, 154 kartona na paleti

Mak u zrnu 200 g: 8 kom/karton, 168 kartona na paleti