personalizirana-cokoladaOsim hladne zime u veljači je više nego u bilo koje doba godine u zraku ljubav. Zaboravite šalove, kape i rukavice, zagrijte se ispod dekice i iz omiljene fotelje s nekoliko klikova mišem odaberite poklon za Valentinovo – najtopliji blagdan od svih.

PokloniMe.hr prvi je hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na adresi www.poklonime.hr kupci mogu pronaći više od 300 romantičnih poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti svojoj ljubavi.

Donosimo Vam top 10 ideja za Valentinovo, koji će grijati srce Vaše voljene osobe cijelu godinu:

1. Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom
Sama činjenica da voljenoj osobi želite skinuti zvijezdu s neba lansira ovaj poklon u sam vrh romantičnih poklona. Nazovite zvijezdu na nebu njenim/njegovim imenom i neka Vaša ljubav treperi na nebu zauvijek.

2. Ruže u luksuznoj kutiji
Tradicionalni poklon zbog kojeg će Vaša ljubav zasigurno procvjetati od sreće. Za još malo romantike možete i jednu ružu nazvati samo njenim imenom ili joj pokloniti psića od cvijeća u košarici i tako joj dati do znanja da ćete joj uvijek biti odani poput psića.

3. Personalizirane čokolade
Ljubav je sama po sebi slatka, ali još je slađa ako voljenoj osobi darujete personaliziranu čokoladu s Vašom osobnom porukom po želji.

4. Kugla sa srcima i Vašom fotografijom
Ovo je zaista poklon od srca. Vašu najdražu zajedničku fotografiju stavite u okvir u obliku srca ispunjen s puno malih srca.

5. Najbolji poklon ste Vi
Bez obzira na prigodu najljepši poklon ste uvijek upravo Vi sami. Zato se zapakirajte u prekrasnu satensku mašnu i uživajte u zajedničkom odmatanju poklona.

6. Zaljubljene jastučnice
Nema ništa ljepše nego se probuditi ili zaspati u naručju voljene osobe. Konzumirajte ove zaljubljene jastučnice najmanje 2 puta dnevno i garantiramo Vam sretan san i još sretnije buđenje.

7. Večera u mraku za dvije osobe
Budući da zaljubljeni ionako vole najviše vremena provoditi u mraku odvedite svoju ljubav na večeru u mraku, zatvorite oči i otvorite srce jednom novom nezaboravnom iskustvu. Bitno je ionako očima nevidljivo.

8. Samo za njegove oči – Erotski photoshooting
Poklonite svom dragom (i sebi) svoje erotske fotografije i sigurni smo da će vam ovo Valentinovo biti vruće i nezaboravno.

9. Personalizirani viski i stalci
Najdražem muškarcu u svom životu darujte najbolji viski na svijetu s Vašom osobnom porukom na originalnoj etiketi i njegovu oduševljenju neće biti kraja. Za još bolji dojam viski možete darovati u dizajnerskom stalku napravljenom prema osobnosti slavljenika.

10. Moja parcela na Mjesecu
Volim te do Mjeseca i nazad ne mora više biti samo fraza. Poklonite svojoj ljubavi vlastitu parcelu na Mjesecu i dokažite da držite svoja obećanja.

PROMOTIVNA OBJAVA