Iva Balent i SeverinaU prekrasnoj atmosferi uz projekciju čarobnih leptira u galeriji Velvet, predstavljena je nova edicije bočica Jana “Voda s porukom” s novim inspirativnim porukama koje su u posljednje dvije godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana branda.

Nove bočice krase poruke ljubavi, zdravlja, pozitivnih misli i afirmacija.

Autorica Louise Hay, najpoznatija je svjetska lifecoach trenerica i začetnica ideje da se pozitivnim stavom može promijeniti čovjekova stvarnost.

Louise Hay je kroz svoj život i rad promovirala svakodnevnu upotrebu afirmacija kao učenje kojim ćemo naučiti kako je voljeti sebe izvor dodatne snage potrebne za brzo rješavanje svih teškoća.

Motiv leptira, živih, ali nježnih boja daju novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću, predstavljajući u najboljem svijetlu poantu kojom Jana želi prenijeti kroz svoje afirmativne poruke, dajući ljudima alat kojim sami mogu napraviti promjenu i dovesti u svoj život sve što žele.

Što znače poruke Louise Hay, gostima su pojasnile i voditeljica Sanja Doležal te Ornela Šare lifecoach po metodi Louise Hay i osoba koja je kroz svoje radionice i rad s afirmativnim porukama usmjerila stotine ljudi do sada  na pozitivne promjene.

Afirmacije dokazano djeluju na način da reprogramiraju čovjekov obrazac razmišljanja, pomoću njih se mijenja pogled na svijet, ali i pogled na samoga sebe. I u današnje vrijeme kada je čovjek u stalnoj utrci za nečim i kada ne pronalazi vremena za razgovor sa samim sobom, pozitivno razmišljanje postaje najmoćnija strategija života. Svaka misao koja se izgovori na glas, kao i unutarnji dijalog sa samim sobom, je afirmacija.

A upravo su afirmacije put do unutarnjeg mira, pa će nove Louise Hay poruke na Jana bočicama biti ključ u rukama svih koji žele krenuti prema pozitivnim promjenama. Afirmacijama na Jana bočicama možemo sami utjecati na ostvarenje svih naših potreba te korištenjem afirmacija osloboditi put do ostvarenja vlastite sreće.

Uz novu ediciju Jana bočica svi prisutni imali su priliku čuti i neke od najvažnijih smjernica koje se nalaze u knjizi Louise Hay “Kako iscijeliti duh i tijelo”, ali i saznati zašto su afirmacije neophodne za uspjeh u mnogim sferama života – u poslu, sportu, ljubavi i međuljudskim odnosima.

A da je afirmacija unutarnja sila koja čovjeku daje moć da preuzme svoj život u svoje ruke te se danas ubraja u jedne od najboljih tehnika razvijanja pozitivnog mišljenja uvjerili su se između ostalih: Severina, Sanja Doležal, Martina Todorić, Andrea i Hrvoje Čermak, Iva i Boško Balaban, Branka Krstulović, Martina Podgorski, Iris Androšević Pinjuh, Ankica Dobrić, Blaženka Leib, Bruno Šimleša te mnogi drugi ljubitelji afirmativnih poruka Louise Hay.

PROMO