Tvrtka Essilor predstavila je danas u Zagrebu nove naočalne leće Optifog koje sprječavaju zamagljivanje i time donose veliko olakšanje osobama koje nose naočale, kako dioptrijske, tako i sunčane, i koje posebice u zimskom periodu imaju velikih problema sa zamagljivanjem prilikom promjene temperature.

davor-mihaljevic-voditelj-prodaje-prezentira-znacajke-optifogaNo Optifog je i mnogo više, on sprječava svako zamagljivanje pa ga vrlo rado koriste i profesionalci kao kirurzi, kuhari ili profesionalni vozači, rečeno je na prezentaciji. Optifog leće se koriste uz Optifog aktivator koji jednom tjedno treba nanijeti na leće.

Tvrtka Essilor je najveći svjetski proizvođač naočalnih leća s 240 milijuna leća proizvedenih do 2010. i oko 42.700 zaposlenih u više od 100 zemalja.

Usto, Essilor se nalazi na 25. mjestu najinovativnijih kompanija na svijetu po Forbesu te u svom asortimanu nudi rješenja za sve dobne skupine i sve vrste problema s vidom.

Essilor je u Hrvatskoj prisutan od 1999. godine te je već nekoliko godina tržišni lider u prodaji naočalnih leća. U Essiloru se puno brige posvećuje edukaciji građana o problemima s vidom pa je u jesen prošle godine zajedno s HAK-om provedena akcija pregleda vida vozača u svim regijama Hrvatske s ciljem povećanja sigurnosti na našim prometnicama.

Godina 2012. u Essiloru je proglašena godinom inovacija, a Optifog je prvi od tri nova inovativna proizvoda predviđena za ovu godinu.