Predstavljanje novog Ožujsko Super Dry piva okupilo je jučer u novootvorenom japanskom restoranu Akamaru brojne uzvanike koji su među prvima imali priliku okusiti novu dry verziju Ožujskog piva.

Prvo hrvatsko pivo takve vrste oduševilo je sve prisutne koji su imali priliku uvjeriti se da je svaki gutljaj novog Ožujsko Super Dry piva jednako dobar kao i prvi.

Cjelokupan doživljaj novog iskustva Ožujsko Super Dry piva upotpunila je izvrsna atmosfera za koju su bile zaslužne poznata glazbenica Mirela Priselac Remi svojim glazbenim odabirom te mlada glumica Iva Mihalić u ulozi moderatorice.

Dry je pivska kategorija iznimno popularna u svijetu, a karakteriziraju je posebna filtracija i produljeno odležavanje, čime se osigurava pročišćen okus i dobiva učinak brzog nestanka gorčine. Takav pažljiv postupak primijenjen je i kod Ožujsko Super Dry piva, čime je osigurano čisto osvježenje sa svakim gutljajem, bez zaostale gorčine u ustima, uz optimalnih četiri posto alkohola.

Osim što se prvi uvijek pamte, nesumnjivo je da će Ožujsko Super dry pivo odmah pronaći svoje ljubitelje i poslužiti kao pravo osvježenje u svakoj ljetnoj prilici. Bilo da se nalazili u gradu ili na plaži, na sportskom nadmetanju ili poslijepodnevnoj uživanciji s prijateljima, Ožujsko Super Dry zasigurno će oduševiti najizbirljivije ljubitelje pivskih osvježenja, navode iz Zagrebačke pivovare.