Promodays – prvi sajam promotivnih proizvoda ove jeseni u Zagrebu

Print Magazin, časopis specijaliziran za grafičku industriju, 14. i 15. rujna na Zagrebačkom Velesajmu organizira prvi B2B regionalni event promotivne industrije - sajam Promodays

Promotivni proizvodi svuda su oko nas. Bez obzira radi li se o majicama, olovkama, kišobranima, platnenim torbama ili o nekom sofisticiranom, personaliziranom, čak i high-tech proizvodu. Uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu i popularnost im kontinuirano raste.

Globalno, industrija promotivnih proizvoda vrijedi oko 23 milijarde dolara, a raste i dalje. Sukladno tome, rastu i zahtjevi klijenata, a time broj i vrsta rješenja koja se nude na tržištu.

Ne treba smetnuti s uma niti to da su, što god netko mislio o tome, promotivni proizvodi još uvijek višestruko vrlo učinkovit marketinški alat te mogu utjecati na izgradnju odnosa s klijentom.

Istraživanja pokazuju kako 72% klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke!

S obzirom na neupitno veliki potencijal ove industrije, Print Magazin, časopis specijaliziran za grafičku industriju, 14. i 15. rujna na Zagrebačkom Velesajmu organizira prvi B2B regionalni event promotivne industrije – sajam Promodays!

Sajam je zamišljen kao učinkovita platforma za poslovne susrete u B2B segmentu s ciljnim kupcima.

Uz krajnje kupce, marketinške agencije i najveće domaće i regionalne tvrtke, sajam pruža i izvrsnu priliku za razmjenu iskustava između tiskara te distributera i proizvođača promotivnih proizvoda.

U fokusu sajma su različiti segmenti promotivni proizvodi, papirna konfekcija, suveniri, poklon proizvodi te kreativna rješenja namijenjena poslovnom darivanju.

Sajam je namijenjen marketinškim agencijama, marketinškim odjelima i odjelima nabave većih tvrtki u regiji, lokalnoj i regionalnoj samoupravi, razvojnim agencijama, turističkom sektoru, maloprodaji, tiskarama… svima u poslovnom svijetu kojima je stalo da klijentu pruže malu, ali veliku dodanu vrijednost.

Svoje sudjelovanje dosad je potvrdilo 14 tvrtki. Tko su, pogledajte ovdje.

Ulaz na sajam je besplatan. Potrebna je samo prethodna registracija putem www.print-magazin.eu

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakLA LOG od rujna povećava plaće svim zaposlenicima
Sljedeći članakScanPOS rješenja za uštedu energije