Kakvi sve promotivni artikli trebaju vašoj tvrtki?

Billboardi, letci, katalozi, brendirani promo proizvodi,… zapravo svi opipljivi promotivni materijali iznimno su važni i itekako utječu na poslovanje

Ljudi danas potroše čak 33% svog budnog vremena na neku od mobilnih aplikacija. Danas je sve online i ako vodite posao, čini se da je to jedini prirodni način oglašavanja.

Iako nitko ne može poreći vrijednost digitalnih kampanja, to ne znači da biste u svom poslovanju trebali zanemariti i druge marketinške opcije. Billboardi, letci, katalozi, brendirani promo proizvodi,… zapravo svi opipljivi promotivni materijali iznimno su važni i itekako utječu na poslovanje.

Što je zapravo promotivni marketing?
Promotivni marketing je svaka vrsta komunikacije koju tvrtka koristi kako bi dosegnula i doprla do svoje ciljane publike. U digitalnoj varijanti, promotivni marketing ima oblik oglasa na društvenim mrežama ili Googleu, newslettera i sl.

U offline okruženju to su opipljivi predmeti kao što su jumbo plakati, letci, posjetnice, natpisi, šalice za kavu s logotipom i mnogi drugi brendirani predmeti. Sve to tvrtke rade s ciljem stvaranja lojalnosti kupca prema robnoj marki.

Marketinških promotivnih materijala postoji na tisuće. Za novu tvrtku koja je tek na počeku, to može biti vrlo zbunjujuće, a i one koje već posluju često se ne snalaze u toj šumi proizvoda. Stoga donosimo mali popis različitih promo artikala, svojevrsni “first aid kit” promotivnih proizvoda koje će uvijek dobro doći, a i graditi i širiti vijest o brendu:

  • vizitke
  • ambalažne kutije ili vrećice s logom brenda
  • letci, brošure, katalozi, mape
  • penkale
  • rokovnici
  • upaljači
  • majice, šalice, podmetači…

I ne, ne morate odmah kupiti sve ove marketinške materijale, no trebali biste ostaviti malo prostora u svom marketinškom budžetu za njih. Samo zato što nisu digitalne, ne znači da nisu izuzetno korisne za vaš brend.

Svu širinu promotivnih proizvoda moći ćete vidjeti na sajmu promotivnih proizvoda Promodays koji se 14. i 15. rujna 2022. održava u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Očekuje vas 22 izlagača i cijeli niz kreativnih i zanimljivih rješenja.
Ulaz je besplatan, potrebno je samo prethodno se registrirati.

Osigurajte besplatnu ulaznicu već danas!

Prethodni članakJamnica i ove godine osigurava slobodan dan svim roditeljima prvašića
Sljedeći članakInflacija u eurozoni u kolovozu premašila devet posto