Pula dobila svoj prvi City Mall

pula-city-mallPula City Mall je prvog radnog dana dobrodošlicu svim kupcima i posjetiteljima zaželio organizacijom zabavnog programa za cijelu obitelj, darovima i brojnim popustima.

U povijesti Pule i Istre datum 1. rujna 2016. zauvijek će ostati zapisan kao prvi radni dan Pula City Malla – prvog trgovačkog centra u Istri. Više od 18 vrhunskih brendova zablistalo je u punom sjaju i utažilo kroničnu želju Puležana i Istrijana za pravim shoppingom.

Osim punjenja vrećica u trgovinama: C&A, Deichmann, dm, Dominik srebrnarnica, Farmacia, Galileo, Hervis, Interspar,  Kik, Leggiero bar, Mass Shoes, Müller, New Yorker, Sportina, Tele2, Top Shop, Western Union i ZOO CITY, brojni gosti su mogli uživati u zabavnom programu za cijelu obitelj.

Posjetitelje su paradom u 9.00 sati dočekale Pulske mažoretkinje, kupci su za ostvaren iznos od 200 kn nadalje mogli zavrtjeti kolo sreće i osvojiti vrijedne nagrade Pula City Malla, a programom je ravnao iznimno raspoloženi Dragan Turina – Šajeta.

U kreativnoj radionici izrade vrećica, brojni mališani su kreirali obiteljsku vrećicu za shopping i  po prvi puta nakon ljetnih praznika zamazali ručice i pripremili se za naporne školske i vrtićke obaveze.

pula-City-mall01Nakon jutarnje uvertire, u veselom tonu nastavili smo s dvonožnim i četveronožnim  žonglerima i uličnim zabavljačima Kreativnog cirkusa iz Pule, a glavna zvijezda programa bio je pas Elvira koji je svojim akrobacijama i žonglerskim vratolomijama javnosti službeno obznanio da je Pula City Mall “pet friendly” centar. Stoga u svaki budući shopping slobodno povedite kućnog ljubimca!

Program smo završili oslikavanjem lica, a priču za laku noć su brojnim klincezama i klincima ispričali animatori udruge Birkina iz Pule.

Prethodni članakKozmetički divovi uvode halal proizvode u Indoneziji
Sljedeći članakNamazi – Tržište: Bez većih oscilacija