IzlogPredstavljamoReckitt Benckiser deterdženti za rublje: Woolite, Ava

Reckitt Benckiser deterdženti za rublje: Woolite, Ava

woolite_15_darkava_mega-pack-8kg_mock-upU kategoriji specijalnih deterdženata za pranje rublja Reckitt Benckiser nudi Woolite Dark, Woolite Color, Woolite Wool&Silk i Woolite Complete, dok su u kategoriji “heavy duty” deterdženata zastupljeni brendom Ava.

Iz asortimana Woolite najzastupljenija su pakiranja preko 3 litre, a najprodavanije pakiranje Ave je od 8 kilograma. Popularnost određenih vrsta proizvoda ovisi o razdoblju godine, pa je tako Woolite dark najprodavaniji zimi, a ljeti se najviše prodaju Color i Wool&Silk.

Woolite je sastavni dio ponude svih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, dok se Ava može kupiti u Mercatoru, Kauflandu, Plodinama, Kerumu, Tommyju, Studencu i KTC-u.

Vrijednosni udio Woolitea na tržištu iznosi 21 posto, dok Ava vrijednosno zauzima 2 posto tržišta.

“Woolite preporučujemo trgovcima zato jer je dio kategorije koja ostvaruje kontinuirani rast, a potrošačima zato jer svu osjetljivu odjeću, neovisno o vrsti tkanine, boji i temperaturi pranja, održava novom i svježom te je štiti bolje od običnih deterdženata”, objašnjava Nikša Križanac, brend menadžer za Woolite i Avu iz Reckitt Benckisera.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...