Henkel deterdženti za rublje: Persil, Rex, Perwoll

persil-2kg1kgperwoll-recolor-1lHenkel je u kategoriji “heavy duty” deterdženata prisutan s premium deterdžentom Persil te “economy” deterdžentom Rex, dok u kategoriji specijalnih deterdženata nudi marku Perwoll.

Persil je na tržištu prisutan kao prašak u varijanti Gold Brilliance za bijelo rublje, Gold Plus Freshness by Silan za bijelo rublje, Persil Gold Plus Color za obojeno rublje te Persil Sensitive.

Persil u gelu dolazi u varijanti Gold Brilliance za bijelo rublje, Color Brilliance za obojeno rublje, Color Plus Freshness by Silan za obojeno rublje te Sensitive Universal za osobe s osjetljivom kožom.

U skladu s trendovima na tržištu, Persil Gold Freshness Pearls by Silan najpopularnija je varijanta u Persil asortimanu.

Za pranje obojanih i osjetljivih tkanina potrošači se sve češće odlučuju na tekuće deterdžente, a najpopularniji gel je Persil Color Brilliance.

Persil prašak dostupan je u pakiranjima od 400 grama, 2, 3, 4 i 6 kilograma, a gel u ambalaži od 1,5 litre, 2,25 litara, 3 i 4,5 litre.

Od noviteta treba izdvojiti Persil Gold Brilliance s novom formulom Cold Active koja uklanja mrlje već na temperaturi od 30°C te Persil Pure & Natural, nasljednik varijante Nature Fresh, s prirodnim sastojcima za pranje i uklanjanje mrlja, obogaćen uljem eukaliptusa. Novi Persil Pure & Natural bit će dostupan od travnja u većim trgovinama diljem Hrvatske.

I Rex je na tržištu prisutan kao prašak i gel, u varijanti Crystal za bijelo rublje, Spring Flower za bijelo rublje, Almond Milk, Color za obojeno rublje te Japanese garden.

Rex s jedinstvenim Soda efektom vodeći je deterdžent u “economy” segmentu na hrvatskom tržištu, a privlačni mirisi i dermatološki testirana formula izdvajaju Rex od ostalih “economy” deterdženata.

Rex ovog proljeća dolazi u novoj varijanti – White Rose, a podržat će ga velika nagradna igra tijekom mjeseca travnja u kojoj će potrošači moći osvojiti 10.000 kn na Diners Club kartici i sportsku opremu za mališane.

Perwoll je vodeći hrvatski specijalni deterdžent dostupan u varijantama: Color za obojeno rublje, Black za tamno i crno rublje te Balsam za vunu i osjetljivo rublje.

Dostupan je u volumenima od 1, 2, 3 i 4 litre, a pakiranje od 1 litre temelj je ove kategorije s najvećim udjelom u prodaji.

Perwoll je nedavno lansirao novu varijantu Perwoll Balsam Magic s jedinstvenim Repair Effectom koji odjeći vraća elastičnost, posebno onoj od vlakana životinjskog porijekla.

Henkel deterdženti za pranje rublja mogu se pronaći u gotovo svakoj trgovini – od velikih maloprodajnih lanaca do malih trgovina u naseljima.

“Distribucija proizvoda uistinu je široka s obzirom da je našim potrošačima važno da je njihov omiljeni proizvod za pranje rublja dostupan za svakodnevnu upotrebu”, ističe Ana Kljaić iz Henkela.

Prethodni članakFrosch deterdženti za rublje: Ekološki predvodnici
Sljedeći članakReckitt Benckiser deterdženti za rublje: Woolite, Ava