kozmo-srijeda-rumenila-wideProizvodi za uljepšavanje mogu se naći na popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak

Ovotjedna Kozmo srijeda donosi popuste na dvije kategorije proizvode – sjenila i rumenila. Tako će sve djevojke i žene omiljene proizvode za uljepšavanje moći naći na popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske.

Rumenila, osnova svježeg izgleda obraza i lica, već su neko vrijeme na vrhu liste želja kupaca koji su ih predlagali za akciju na Facebook stranici, a u kombinaciji sa sjenilima raznih nijansi čine neizostavne proizvode u kozmetičkoj torbici svake žene.

I dok odabir sjenila ovisi prvenstveno o osobnim preferencijama i omiljenim bojama, kod rumenila je ipak važno pripaziti da boja pristaje tonu tena te da se ne pretjera u nanesenoj količini.

Postoji trik kod kupnje rumenila – nijansa koju obrazi poprime nakon laganog štipanja je najbliža nijansi koju je potrebno odabrati.

Na spomen sjenila većina će žena pomisliti na veliki broj dostupnih boja i nijansi, no važno je napomenuti kako na tržištu postoje sjenila različite teksture – sjajna, sedefasta, metalik, sjenila u prahu, u kremi ili tekuća pa je dobro prije kupnje posavjetovati se sa stručnim osobljem Kozmo drogerijama.

Kako s dolaskom proljeća tamnije nijanse sjenila i rumenila zamjenjuju one svjetlije i prozračnije, ovotjedna dvostruka Kozmo srijeda prilika je svim pripadnicama ljepšeg spola da na posebnom popustu nabave nove, trendy nijanse ovih kozmetičkih proizvoda i zablistaju u punom sjaju.