PovrtniMixBlagiSana Povrtni mix, prilog od čak pet vrsta povrća koji osvaja svojim okusom, od danas je dostupan i u hladnjacima lanca trgovina Plodine.

Izraženi okus grillanog povrća i užitak s daškom Mediterana bili su inspiracija za stvaranje recepture ovih laganih priloga.

Povrtni mix jede se kao salata, hladni ili topli prilog mesnim ili bezmesnim jelima.

Osnovni sastojak Povrtnog mixa je patlidžan s grilla spremljen s dodatkom paprike i mrkve u umaku od rajčice s lukom, češnjakom i ostalim ukusnim mediteranskim začinima.

Povrtni mix prilozi pripravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka te će svakom jelu dati dašak svježine i lakoće.

PovrtniMixPikantBogatom teksturom i punim okusom Sana povrtni prilozi postat će omiljeni prilog mesnim i bezmesnim jelima.

Ugodan, pikantan okus patlidžana te ostalog povrća odlično nadopunjuje okus tjestenine, riže ili kus-kusa te donosi jedinstveni ljetni specijalitet na vaše tanjure.

Sana Povrtni mix je niske energetske vrijednosti te ne sadrži gluten i kolesterol pa je stoga pogodan za osobe koje paze na niski energetski unos, dijabetičare ili osobe prekomjerne tjelesne težine.

Sana Povrtni mix okusa blagi i pikant u pakiranju od 200 g dostupni su u hladnjacima odabranih trgovina Konzuma, Spara/Interspara, Bille, KTC-a, Tommyja ili Plodina te specijaliziranih trgovina zdrave hrane s preporučenom maloprodajnom cijenom od 23 kn.