Osmijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, a savršen osmijeh omogućit će prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište.

Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh. Na vrlo jednostavan način zube će dovesti do savršenstva uz 3 jednostavna koraka click – touch – smile.

Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh.

Današnji moderni način života svakodnevno je ispunjen gustim rasporedom obaveza, no sada u svojoj torbici možete stalno sa sobom nositi Signal White Now Touch, koji će brzo i učinkovito osloboditi osmijeh na vašem licu.

Praktični makeup za tvoj osmijeh vrlo je jednostavan za korištenje. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od 1 minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku makeup torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili.

Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet.

Jedinstveni i praktični makeup za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90kn.