Silan Minerals – Dobro raspoloženje inspirirano novim mirisima!

Silan - Prepoznatljivi brand njemačke kompanije Henkel nastavlja oduševljavati kupce novim varijantama omekšivača!

Već 50 godina Silan je omekšivač za cijelu obitelj koji uvjerava svojom svježinom i dugotrajnim mirisom na Vašem rublju koji traje čak do 100 dana.*

Silan uz svoje Classic i Supreme varijante omekšivača u svom bogatom asortimanu proizvoda nudi i Aromatherapy+ varijante. Esencijalna ulja i cvjetne i biljne esencije već su tisućama godina poznati zbog svojih pozitivnih učinaka na mentalnu i tjelesnu dobrobit. Silan Aromatherapy+ s odabranim esencijalnim uljima pruža iskustvo ugode za sva osjetila. Jedinstvena formula povezuje nenadmašnu mekoću s nadahnjujućim mirisima koji poboljšavaju osjetilni učinak koji svježe oprano rublje. Uživajte u nenadmašnim mirisima koji traju i do 100 dana!*

Silan Coconut Water & Minerals te Peony & White Tea inspirirani su prirodom. Osvježavajući mirisi kokosove vode i minerala te božura i bijelog čaja posebno su dizajnirani kako bi ugodili vašoj odjeći i osjetilima. Kremasta formula inspirirana je čistim prirodnim sastojcima i sadrži vitamin E.

Novi miris Silan Lemon Blossom Scent & Minerals svježim i sočnim mirisom limuna probudit će sva vaša osjetila. Uživajte u zavodljivoj mješavini cvjetnih i voćnih nota s mineralima koji će vas opustiti i potaknuti vaše dobro raspoloženje.

Omekšivač Silan Aromatherapy+ možete pronaći u sljedećim varijantama: Coconut Water & Minerals, Peony & White Tea i Lemon Blossom Scent & Minerals.

*Prilikom čuvanja odjeće u ormaru

Prethodni članakTri zlatne medalje Radenskoj Adriatic na sajmu Agra
Sljedeći članakPaštete: Dobre gastronomske sklonosti