Uz Ledo Spomenar stvorite nove uspomene za pamćenje

Silk Milk apsolutno predvodi listu najvrjednijih i nikada zaboravljenih stvari iz 90-ih godina. Upravo zato Ledo ga je odlučio ove godine ponovno lansirati na tržište te se od nedavno Silk Milk opet nalazi u Ledo škrinjama.

Ispunite Ledo spomenar na Ledo web stranici i stvorite nove uspomene.

U Ledo spomenar može se uploadati najdraža i najsretnija foto uspomena vašeg života. Ako nemate starih fotografija pri ruci, evo ideje – fotkajte se s novim sladoledom Silk Milk.

Pravilo je samo jedno – uz pomoć starih uspomena zajedno stvaramo nove. Pet najboljih fotografija po izboru žirija osvaja nezaboravno #Ledoiskustvo.

Nagradni natječaj traje dva tjedna, a pobjednika nagrađujemo novim iskustvom, odlaskom u Ledo tvornicu i velikom količinom Silk Milk sladoleda.

Devedesete su bile doba popularizacije “boy i girl bendova”, šarene i otkačene odjeće, rolšua na četiri kotača i kazeta. Vrijeme kad je svatko pokušavao biti originalan na svoj način.

Uživajte u Silk Milk sladoledu nježnog okusa vanilije s finim slatkim punjenjem od jagode te hrskavim preljevom od kakaa s komadićima lješnjaka te se prisjetite lijepih trenutaka.

PROMO