spar-logo-midi1Nakon sedam Interspar hipermarketa u zagrebačkim trgovačkim centrima King Cross, Emmezeta Stupnik, CCO West, Arena centar, Garden Mall, CCO East i Retkovec, trgovački lanac Spar Hrvatska kreće s otvaranjem manjih kvartovskih supermarketa. Prvi takav prodajni objekat otvara se sutra, 22. kolovoza, u zagrebačkoj četvrti Sopot, priopćeno je iz Spara.

Kvartovski Spar supermarketi površine nekoliko stotina kvadrata prvenstveno su namijenjeni brzoj i svakodnevnoj kupovini.

“Otvaranjem Spar supermarketa kupcima se omogućuje noviji i moderniji način obavljanja svakodnevne nabavke. Sparove kupce u staroj zagrebačkoj četvrti Sopot posebno će veseliti da se proizvodi u ovom supermarketu prodaju po cijenama kao u Interspar hipermarketima”, navodi se u priopćenju.

U Spar supermarketima naglasak će biti na svježem asortimanu pa će se tako, na primjer, svakodnevno peći svježi kruh i to cijeli dan. Ovaj Spar supermarket imat će i toploteku gdje će se tijekom cijelog dana moći kupiti gotovi topli obroci.

Spar supermarket u Sopotu raspolaže s prodajnom površinom od 360 četvornih metara, a inicijalno će u njemu biti zaposleno 14 djelatnika. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 07 do 21 sat, a nedjeljom od 08 do 14 sati.