U prostorijama rukometnog kluba PPD Zagreb svečano je potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji između Prirodne izvorske vode Studene i RK PPD Zagreb. Nikša Farac, brand manager Studene i direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković, tom su prilikom simbolično potpisali dres najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba. Također su okupljenima podijelili ulaznice za predstojeći obračun s moćnim PSG-om predvođenim legendarnim Nikolom Karabatićem, pa je istinski rukometni spektakl kao kulisu imao popunjene tribine i bodrenje Zagrebaša do posljednjeg sučevog zvižduka.

“U Studenoj oduvijek podupiremo sport, jer smatramo da je pozitivan utjecaj sporta nemjerljiv, neovisno radi li se amaterskom ili vrhunskom sportu. Znamo da je hrvatska rukometna velesila, a kada uzmemo u obzir da je RK PPD Zagreb najtrofejniji hrvatski rukometni klub, naše zadovoljstvo ovim partnerstvom još je i veće. Klubu ćemo pružiti i veliku podršku na tribinama, kako bi ovaj klub kojim se mnogi Zagrepčani ponose poduprli na sve moguće načine“, kazao je Farac.

U srcu nove kampanje Studena nastoji potaknuti ljude da budu što jesu, jer voda je nezamjenjiva i najbolja upravo kada je prirodna, baš kao i svatko od nas. Zato ova suradnja nosi čvrstu sinergiju Prirodnih Pobjednika – s jedne strane prirodnost koju nosi svaka kap izvorske vode Studena izvorske vode te jaku želju za pobjedom rukometaša PPD Zagreb.

RK PPD Zagreb, klub koji je osvojio sva prvenstva Hrvatske od osamostaljenja te dvostruki europski klupski prvak ove se godine natječe na čak četiri kolosijeka (Seha Gazprom liga, Velux EHF liga prvaka te domaće prvenstvo i kup), pa će im dobro doći sva raspoloživa pomoć i podrška.