studena-studenac-largePodravka u svom asortimanu ima prirodnu izvorsku vodu, vodu s okusom te funkcionalnu vodu koje se prodaju pod brendom Studena te mineralnu vodu pod brendom Studenac.

Najprodavanija pakiranja Studena izvorske vode su PET boce 0,5 litara i 1,5 litre, dok je najpopularniji Studenac onaj u PET boci od 1,5 litre.

U asortimanu voda s okusom, najtraženija je Studena s okusom limuna. Na hrvatskom tržištu Podravka drži drugu poziciju u kategoriji voda ukupno, a Studena i Studenac dostupni su u svim kanalima prodaje i kod svih značajnih trgovaca.

“Studena ispunjava sve zahtjeve nove generacije potrošača koji, uz kvalitetu i prirodnost, od robne marke danas traže više – privlačnosti uzbuđenje”, kaže Karmen Šifkorn iz marketinga pića Podravke.

Studenac je mineralna voda savršeno izbalansiranih minerala te se pokazala kao najbolja voda za miješanje s vinima, a kada se konzumira sama, pokazala je najbolje organoleptičke karakteristike.

Proizvodi pod brendom Studena i Studenac prepoznati su i cijenjeni kod hrvatskih potrošača i kao takvi traženi u popriličnom broju trgovina.