konzum-mjesec bebaStudeni je ove godine u Konzum prodavaonicama posvećen bebama. Za sve roditelje i mališane, Konzum je svaki tjedan studenog pripremio nova iznenađenja i pogodnosti pri kupnji brojnih artikala iz prehrambenog asortimana za bebe, proizvoda za njegu dječje kože, opreme za bebe, ali i artikala za igru i zabavu.

Kako bi zaokružili cijelu priču, zaposlenici Konzuma će u mjesecu beba podijeliti svoja iskustva s vama, kada je u pitanju ishrana i njega mališana.

Osnovno je pravilo, nikako ne davati bebi kravlje ili drugo mlijeko, osim zamjenskih mlijeka koja su isključivo namijenjena bebama. Kvalitetna nadomjesna mlijeka za bebe vrlo su slična majčinom mlijeku. Sadrže sve potrebne hranjive sastojke: bjelančevine, ugljikohidrate, masti, vitamine, minerale, probiotike i omega masne kiseline.

Svoje iskustvo u hranjenju bebe mliječnom formulom, podijelila je i Ana, majka trogodišnje djevojčice: “Svaka mama, a tako je bilo i u mom slučaju, teško primi činjenicu da ne može iz bilo kojeg razloga dojiti svoju bebu. Ipak, sada kada već imam to iskustvo iza sebe i sretnu i zdravu trogodišnjakinju koja je odrasla na mliječnoj formuli, mogu poručiti mamama da budu bezbrižne. Danas je ponuda mliječnih formula zaista bogata i svaka mama može za svoju bebu odabrati onu koja će joj odgovarati i uz koju će pravilno rasti i razvijati se.”

Pratite savjete i akcije Konzuma u mjesecu studenom, koji je za vas i vaše bebe poseban mjesec u svim Konzum prodavaonicama.