Ovog će se vikenda u Sarajevu održati četvrto izdanje Balkans Student Public Relations Conference PR ARENA. U Hotelu Hollywood 18. i 19. listopada očekuje se više od 200 studenata iz pet država u regiji.

Studenti će imati priliku čuti primjere iz prakse na temu upravljanje reputacijom jednog od vodećih britanskih stručnjaka Charlesa Skinnera, ali i priče o protokolu i izazovima digitalnih komunikacija, telekomunikacijama, strategijama i kriznim situacijama u različitim djelatnostima.

Predavači kao što su Elamer Škrgić Mikulić, Maja Šotra, Ljiljana Mihajlović, Ana Martinović, Mirna Šoja, Sabrina Povšič Štimec i Saša Forgić, studentima će prenijeti svoja dugogodišnja iskustva a s ciljem dvosmjerne komunikacije svi zainteresirani moći će postavljati pitanja. Konferencijska kotizacija iznosi 15 eura za dva dana u što je studentima osiguran i ručak u subotu.

“Ovim događajem želimo podignuti svijest o važnosti komunikacijskih vještina bez obzira na studij jer komunikacije su u konačnici prisutne u svim područjima djelovanja”, istaknuo je Danijel Koletić, direktor tvrtke Apriori komunikacije koja organizira susret.

Konferenciji će prisustvovati studenti sa sveučilišta iz Zagreba, Splita, Dubrovnika te Veleučilišta u Šibeniku, a svoja iskustva podijelit će Saša Forgić, šef protokola ureda župana Osječko-baranjske županije.