IzlogPredstavljamoSupermarketi Tommy u Bestovju i Donjem Muću

Supermarketi Tommy u Bestovju i Donjem Muću

tommy-bestovje1Trgovački lanac Tommy je u prosincu otvorio dva nova supermarketa; u Bestovju (Prudnjaci 1) i u Donjem Muću (Muć b.b.).

Supermarketi, pored širokog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, u ponudi imaju i odjel svježeg voća i povrća, delikatese te mesnicu. Više od 75% proizvoda u ponudi porijeklom su domaći. U ponudi je također i široki asortiman proizvoda privatne robne marke, najpovoljnijeg omjera kvalitete i cijene, što ponudu čini dodatno konkurentnom.

Otvorenjem supermarketa u Bestovju (prodajne površine 350m2) i u Donjem Muću (prodajne površine 300m2) zaposleno je ukupno 35 novih radnika što samo za sebe govori o pozitivnom utjecaju tvrtke Tommy na nacionalno gospodarstvo.

muc2Supermarket Tommy Bestovje
Voditelj poslovnivce
: Danijela Mikulaš
Telefon: 01/3370-233

————————————————–

Supermarket Tommy Donji Muć
Voditelj poslovnivce: Joanne Gagić
Telefon: 021/652-202

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...