Supernova Varaždin donirala 5.000 eura općoj bolnici

Blagdansko razdoblje varaždinski trgovački centar Supernova ponovno humanitarno obilježava dobrotvornom donacijom potrebitim ustanovama, točnije opremanjem Odjela za neurokirurgiju te Odjela za ortopediju i traumatologiju, koji djeluju unutar Službe za kirurške bolesti Opće bolnice u Varaždinu

Trgovački centar Supernova Varaždin održao je službenu primopredaju dobrotvorne donacije, kao dio pozitivne poslovne prakse, kojom unazad 16 godina redovito iskazuje potporu, brigu i poštovanje svojim sugrađanima i lokalnoj zajednici. Tom prilikom darovnicu u vrijednosti 5.000 eura za opremanje svojih prostora asortimanom iz trgovačkoga centra primili su Marko Hlebar, zamjenik ravnatelja, pročelnik Službe za kirurške bolesti te voditelj Odjela za ortopediju i traumatologiju, i doc. prim. dr. sc. Nenad Kudelić, voditelj Odjela za neurokirurgiju.

“Veliko hvala centru Supernova Varaždin u ime svih nas na doniranoj opremi. S veseljem prihvaćamo donaciju koju ćemo iskoristiti za podizanje kvalitete pružanja usluga našim pacijentima. Nove artikle i opremu smo lijepo ukomponirali i osvježili naš radni prostor te doprinijeli boljoj funkcionalnosti prostorija, u kojima svakodnevno boravimo i radimo, a boravak bolesnicima učinili ugodnijim”, izjavio je pročelnik Službe za kirurške bolesti i zamjenik ravnatelja Marko Hlebar.

Supernova Varaždin, jednako kao i dva najbliža susjedna istoimena trgovačka centra Koprivnica i Križevci, redovito podržavaju rast, razvoj i potrebe svojega grada i županije. Tako je u prvoj polovini ove godine Supernova Križevci darivala nezbrinutu djecu iz dječjega doma “Sv. Marko Križevčanin”, socijalne ustanove za brigu o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, u jednakoj vrijednosti darovnice od pet tisuća eura. Također, prošle godine 2022. Supernova Varaždin i Koprivnica donirale su zajedno ukupno više od 55.000 kuna općim bolnicama u Varaždinu i Koprivnici te lokalnim udrugama Utočište “Sv. Nikola” i Društvo “Naša djeca”.

Nadalje, pretprošle godine 2021. Supernova Varaždin donirala je Odjelu za otorinolaringologiju Opće bolnice u Varaždinu 30.000 kuna, a godinu prije toga opremu ukupne vrijednosti 48.000 kuna općim bolnicama u Varaždinu i Koprivnici te 10.000 kuna lokalnim udrugama “Latice” i “Bolje sutra” za osobe s invaliditetom i tjelesnim i/li intelektualnim poteškoćama.

Isto tako, prije toga centar je darivao Odjel za neonatologiju i JIL novorođenčad, dok tradicionalno svake godine na Silvestrovo ugošćuje poznatu motorističku atrakciju Motomrazove, više od dvije stotine motorista obučenih kao Djedice na motorima, koji svojim pohodom redovito posjećuju centar Supernova i slatkim sitnicama darivaju najmlađe. Osim navedenoga, ovi centri podupiru i rad drugih humanitarnih udruga te organizacija za potrebite.

“S dubokom zahvalnošću, punom podrškom i maksimalnim poštovanjem zajednički nastojimo biti djelotvorni u situacijama punim izazova. Vjerujemo kako ovim mjerama i predanim gospodarsko održivim upravljanjem aktivno iskazujemo pozitivan utjecaj na razvoj lokalne zajednice ne samo za vrijeme božićnih blagdana već i tijekom cijele godine”, izjavila je upraviteljica centara Supernova Varaždin, Koprivnica i Križevci Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica iz menadžmenta i profesorica.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakButković: Ulaganja u prometnu infrastrukturu tri i pol milijarde eura
Sljedeći članakPotrošači sve više povezuju osobno zdravlje i zdravlje planeta