Bez dobre soli nema dobrog jela. Povrh toga, u Hrvatskoj vjerojatno ne postoji osoba koja je nekada nešto kuhala, a da ne zna za brend Solane Pag, što ne čudi s obzirom na stoljetnu tradiciju ubiranja i proizvodnje Paške soli.

Studio Kreda dobio je priliku redizajna ambalaže za nekoliko linija proizvoda Solane Pag, uključujući i najprepoznatljiviju liniju proizvoda koja sadrži izvornu sitnu Pašku sol i krupnu sol. Kupci trgovina diljem Hrvatske uskoro će svoje omiljene “slane” proizvode kupovati u novom, suvremenom i funkcionalnijem ruhu, što je izvrsna vijest i za trgovce i za razvoj komunikacije ovog vrhunskog brenda.

OSVJEŽENJE KROZ SPOJ SUVREMENOG STILA I PORUKE TRADICIJE
Promjena započinje plasiranjem linije specijalnih i obogaćenih soli koja, osim potpuno novog dizajna, ima i specijalni patent lijevak za lakše doziranje. Dizajn linije proizvoda bazira se na suvremenom, dinamičnom i aktivirajućem pristupu vizualizaciji koja će “na prvu” poticati kupca/promatrača na kupovinu. Osim što kupac dobiva kvalitetan proizvod, kupuje i zanimljiv dizajnerski element za svoju kuhinju. Originalnost i intrigantnost prožima jasne primarne komunikacijske elemente. Kupac će prepoznati suvremen proizvod, ali i “sol s mora” koja odiše tradicijom i kvalitetom za pripremu odličnih jela.

DIZAJN KOJI POVEZUJE
Veseli nas što klijenti prepoznaju naš neposredan pristup u komunikaciji i iskrenu želju da im pomognemo, ne samo u artističkoj i tehničkoj izvedbi te realizaciji, već i u definiranju skrivenih potencijala i ključnih pojmova. Usporedo s iskustvom i stručnošću, razgovor i međusobna pristupačnost uključenih strana prilikom izvedbe dizajna ambalaže jednako su bitni za uspjeh proizvoda na policama.

Nit vodilja svakog kvalitetnog dizajna ambalaže stvorenog u Studiju Kreda je povezivanje izvornih ideja i vizija proizvođača s motivatorima kupaca prilikom izbora brenda. Prepoznata kvaliteta u ovom je slučaju također povezala grafički studio s hrvatskog sjevera i proizvođača s juga.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!