Solana Pag: Sol najboljeg omjera cijene i kvalitete

solana-pag-proizvodiMorsku sol Solane Pag hrvatski građani su ove godine u okviru Best Buy Award istraživanja ocijenili kao najbolji izbor omjera cijene i kvalitete na tržištu.

Istraživanje je provela renomirana svjetska agencija za istraživanje tržišta GfK, a cilj istraživanja je olakšati potragu za proizvodima s najboljim omjerom cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu roba i usluga.

Solana Pag najveći je hrvatski proizvođač morske soli, a svoju proizvodnju temelji na tisućljetnoj tradiciji proizvodnje morske soli na otoku Pagu koji ima jedinstvene uvjete za proizvodnju soli na Jadranu.

Morska sol Solane Pag ističe se po čistoći, granulaciji, okusu bez gorčine i ujednačenosti kvalitete. Kristalizacija se odvija u strogo kontroliranim uvjetima zbog čega paška morska sol ima okus sličan solnom cvijetu koji je poznat kao skupa delikatesa i sol najveće kvalitete.

Paška sol godinama je sinonim za kvalitetnu morsku sol koja je prisutna u mnogim domaćinstvima zahvaljujući čemu su potrošači upravo proizvode Solane Pag (Morska sol, Kuhinjska morska sol krupna, Kuhinjska paška morska sol sitna i Kuhinjska paška morska sol+ obogaćena kalcijem i magnezijem), prepoznali kao najkvalitetnije te ih nagradili svojim povjerenjem, a najbolji pokazatelj navedenog je prestižni BEST BUY AWARD certifikat za godinu 2010./2011., ističe se u priopćenju paške Solane.

Prethodni članakNajoštriji pad prometa u njemačkoj maloprodaji u četiri godine
Sljedeći članakPotpisane izmjene i dopune Kolektivnog ugovora Podravke