Partnerica u odjelu revizije i računovodstvenog savjetovanja PwC Hrvatska, Tamara Maćašović, uz svoje dosadašnje odgovornosti, 1. siječnja postala je dio novog PwC-ovog regionalnog vodstva te preuzela ulogu voditeljice aktivnosti vezanih za ljude i talente u srednjoj i istočnoj Europi. Njena odgovornost uključivat će razvijanje nove regionalne strategije upravljanja ljudima i talentima te će raditi na usklađivanju potreba PwC-ovih zaposlenika s načinom na koji se u ovoj globalnoj kompaniji razvijaju i pružaju usluge kako bi se poboljšala dobrobit zaposlenih u cijeloj regiji.

“Važno je neprestano prilagođavati pristup karijernom putu PwC-ovih ljudi – zapošljavanju, učenju, nagrađivanju i razvoju karijere, što iziskuju mnoge različite promjene i trendovi na tržištu rada. Voljna sam slušati i učiti od svih dionika u tom procesu kako bih doprinijela poboljšanju motivacije i dobrobiti naših ljudi, a čime bismo svi zajedno ostvarivali još kvalitetniji utjecaj na izgradnju povjerenja u društvu u kojem djelujemo”, naglasila je prilikom imenovanja Maćašović.

Tamara Maćašović članica je Uprave PwC-a Hrvatska od 2013. godine, a postala je partnerica društva u srpnju 2016. godine. Iza sebe ima veliko iskustvo vođenja projekata revizije i savjetovanja za međunarodne i lokalne klijente iz različitih sektora, a sudjelovala je na projektima u različitim zemljama unutar mreže PwC-a, dok se posljednjih nekoliko godina usredotočila i na savjetovanje malih i srednjih društava te poslovnih poduhvata u Hrvatskoj.

Tamara Maćašović je diplomirala računovodstvo na Sveučilištu u Coloradu, u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovlašteni je revizor i član Hrvatske revizorske komore, a ovlašteni je računovođa u SAD-u (Certified Public Accountant – CPA) pri “American Institute of Certified Public Accountants” (AICPA). Također, članica je PWN-a Zagreb (Professional Women Network), koja zastupa poslovne žene Hrvatske i kroz koji pruža osobnu podršku ženskom poduzetništvu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!