Teekanne je premium marka čajeva koja se proizvodi iz posebno biranih bobica voća vrhunske kvalitete.

Zastupnik Teekanne proizvoda za hrvatsko tržište je tvrtka Makart iz koje ističu kako je Teekanne leader na tržištu EU u ponudi voćnih čajeva te je vodeći brend u većini zemalja Europe.

Čajevi ove robne marke dijele se u četiri kategorije: Voćni, Biljni, Zeleni i Sir Winston čajevi koji su premium marka brenda Teekanne.

Najpopularniji od biljnih čajeva je Planinski raj, od voćnih Čarobni trenuci i Fruit Kiss okus trešnje i jagode, te dvije vrste zelenog čaja, Sir Winston zeleni čaj i ZEN čaj. Novitet u kategoriji voćnih čajeva je svakako čaj Bazga limun. Riječ je, kažu iz Makarta, o jedinstvenom proizvodu na našem tržištu te je bazga, kao poznati ljetni osvježavajući napitak, od sada dostupan i u obliku čaja koji se može konzumirati topao ili hladan.

Od noviteta izdvajaju i čaj Menta med – kombinacija toplog napitka za hladne zimske dane ili kao osvježenje u obliku rashlađenog napitka u ljetnim mjesecima.

“Osim navedenih noviteta za sada nećemo proširivati naš portfelj. Fokusirat ćemo se na postojeću ponudu kojom se želimo približiti našim krajnjim potrošačima putem raznih akcija s povoljnijom kupnjom”, poručuju iz tvrtke.