Trgovački lanac Tommy u povodu obilježavanja 30 godina poslovanja svim radnicima će u razdoblju od listopada do prosinca isplatiti ukupni iznos do 2.500 kuna dodatnih neto primanja, objavljeno je iz kompanije.

“U godini kada Tommy obilježava važnu obljetnicu nismo organizirali prigodne proslave i domjenke, već smo financijska sredstva koja bismo potrošili za tu namjenu preusmjerili u dodatna primanja radnika. Iza nas je 30 godina uspješnog poslovanja i izuzetno smo ponosni na poslovne rezultate koji su sa svakom godinom sve bolji, s kontinuiranim rastom tržišnog udjela, a pozicionirani smo i među 20 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. S više od 226 prodajnih mjesta raspoređenih u gotovo svim hrvatskim regijama, zapošljavamo više od 4.300 radnika te nastavljamo s daljnjom realizacijom razvojnih planova u novom investicijskom ciklusu”, poručuju iz Tommyja.

Svjesni su da su ključ njihovog poslovnog uspjeha upravo radnici te im se kroz ovu financijsku stimulaciju žele zahvaliti na trudu i predanosti koje svakodnevno ulažu kako bi razina usluge i poslovni rezultati i dalje bili vrhunski, a kupci zadovoljni.

Iz Tommyja podsjećaju kako je isplata dodatnih primanja nastavak njihove dugogodišnje poslovne politike ulaganja u ljude i razvoj kadrova, a samo u ovoj godini značajno su povećali dodatne isplate prema radnicima.

“Osim toga, posebno želimo istaknuti i mogućnost profesionalnog razvoja radnika, pri čemu su posebno važni projekti vezane za mlade i visokoobrazovane kadrove koji će sigurno u našem društvu u idućem razdoblju imati još i više prilika za razvoj karijere u brojnim poslovnim područjima koja su neophodna za uspješno funkcioniranje naše kompanije”, zaključuju iz Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!