Iz tvrtke za razvoj nekretnina TriGranit Development Corporation objavili su da je njihov najnoviji razvojni projekt Poznan City Center osvojio nagradu “Maloprodajnog projekta godine” na 6. godišnjoj dodjeli nagrada CEE Retail Real Estate Awards koje su održane u hotelu InterContinental u Varšavi 13. veljače 2014. godine.

Medijska tvrtka EuropaProperty dodjeljuje nagrade Retail Real Estate Awards maloprodajnim trgovcima, agencijama za promet nekretninama, projektima te pojedincima članovima industrije za doprinos razvoju maloprodajnog tržišta nekretnina u regiji u 2013. godini.

Dodjela nagrada u Varšavi okupila je oko 450 vrhunskih stručnjaka za nekretnine iz glavnih sektora maloprodajnog tržišta u regiji Srednje i Istočne Europe. Nagrade je dodijelio međunarodni žiri sudaca koji se sastoji od 41 člana.

Nedavno otvoreni projekt koji je razvila i kojim upravlja tvrtka TriGranit, Poznan City Center, osvojio je najistaknutiju nagradu u kategoriji maloprodajnog projekta godine.

Poznan City Center otvorio je svoja vrata 25. listopada 2013. Projekt se već dokazao kao izrazito uspješan – od svečanog otvorenja centar je posjetilo više od 5 milijuna posjetitelja.

Generalni direktor tvrtke TriGranit Development Corporation Árpád Török istaknuo je da je tvrtka imala iznimno uspješnu 2013. godinu te je dovršila dvije poslovne zgrade A klase u kompleksu Bonarka 4 Business (B4B) u Krakovu, dok je u drugoj polovici godine otvorila vrata trgovačkog centra Poznan City Center te pokrenula izgradnju sljedećeg poslovnog kompleksa u B4B.

Poznan City Center (PCC) je multifunkcionalan trgovački centar s potpuno integriranom novom autobusnom postajom, garažom s tri razine, novom cestovnom mrežom, te se do njega može doći javnim prijevozom. Radi se o primjeru projekta obnove koji je proizvod zajedničkog ulaganja tvrtki Europa Capital, TriGranit Development Corporation i PKP, poljskih željeznica.