Za početak nove školske godine UHU već tradicionalno priprema iznenađenja za školarce.

Ova godina u znaku je omiljenih likova iz crtića “Kako je Gru postao dobar”.

Ovaj veliki kino hit označio je početak školskih praznika, a njegova popularnost nastavlja se i u novoj školskoj godini.

Kao što se i Gruova obitelj u novom filmskom nastavku proširila još jednim članom tako je i UHU ponuda ljepila proširila svoju ponudu.

Osim popularnih UHU ljepila u stiku, Gru i njegovi Malci krasit će UHU ljepilo za papir Glue Pen, čiji aplikator omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje ljepila, te novi proizvod UHU rollafix, kristalno čistu ljepljivu traku koja čvrsto lijepi i ne žuti.

Proširenjem ponude ljepila koje će krasiti zabavni likovi, UHU želi nagraditi vjerne potrošače i dati im dodanu vrijednost.

Nova i snažnija formula UHU ljepila
Za čvršće i brže lijepljenje, UHU formula zadovoljit će potrebe svakog kreativca jer omogućuje još više zadovoljstva prilikom lijepljenja. UHU ljepilo u stiku glatko klizi preko svih vrsta papira, ostavljajući idealnu količinu ljepila za najbolji učinak lijepljenja.

UHU kao društveno odgovorna kompanija brine za okoliš, stoga ljepilo u stiku sadrži čak 98% prirodnih sastojaka (uključujući vodu), dok je spremnik napravljen od 50% reciklirane plastike. Jedinstveni čep s navojem osigurava dugotrajnost ljepila sprečavajući sušenje.

Formula bez otapala se lako ispire vodom te čini UHU ljepilo u stiku odličnim izborom za uporabu u školi, uredu i kući.

UHU ljepila danas predstavljaju nezaobilazni dio školskog pribora, te su UHU ljepila prisutna u više od 120 zemalja, a koristi ih više od 600 milijuna potrošača diljem svijeta.

UHU ljepila u stiku s likovima animiranog filma “Kako je Gru postao dobar” u prodaji su u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske.

Cijene:
UHU stik 8,2g = 8,99 kn
UHU stik 21g = 14,99 kn
UHU stik 40g = 20,99 kn
UHU Glue Pen =10,99 kn
UHU rollafix =24,99 kn