Ususret početku još jedne školske godine, Super Konzum prodavaonice pripremile su bogat asortiman artikala za školu i slobodno vrijeme i spremno čekaju male školarce i njihove roditelje.

Ove jeseni u svim Konzum prodavaonicama vladat će prava Nikiforija. Glavni junaci bit će popularne Ninja kornjače kojima će se posebno obradovati dječaci, a za djevojčice tu je popularna Hello Kitty koja ove godine obilježava i svoju 40. obljetnicu.

S ovim omiljenim dječjim likovima u školskom će asortimanu Super Konzum prodavaonica biti mnoštvo bilježnica, školskog pribora, odjeće, ali i artikala za dječje sobe i slobodno vrijeme.

Uz omiljene Ninja kornjače i Hello Kitty, tu su i drugi junaci iz crtanih i igranih filmova, poput Minnie ili Spidermana.

Bogat školski asortiman uključuje i mnoštvo ruksaka i kvalitetnih anatomskih torbi za djevojčice i dječak, artikle za likovno i kreativno izražavanje, te obuću, odjeću i pribor za tjelesni odgoj i slobodne aktivnosti.

Također, u ponudi je i veliki izbor tehnike te asortiman za opremanje kutka za učenje u sobi školarca.

Kako bi pripremili svoga đaka za nove školske obveze i radosti, ove jeseni ne trebate obilaziti razne dućane u potrazi za kvalitetnom i povoljnom opremom za školu. Posjetite odjele školskog asortimana u Super Konzum prodavaonicama i od 21. kolovoza odaberite za svoga školarca sve potrebno za nove školske izazove, uz posebne akcijske ponude sve do 10. rujna.

PROMO