Posebna tehnologija Purezyme koju je patentirao Ariel uklanja nevidljive mrlje i prljavštinu pa u kombinaciji s Arielovom djelotvornošću u pranju rublja osigurava dubinsku, higijensku čistoću.

Briga o higijeni izuzetno je važna. Higijena je sastavni dio naše brige o vlastitom zdravlju i zdravlju cijele obitelji, posebno u današnje vrijeme. Svi želimo što temeljitije očistiti sve stvari s kojima naša obitelj dolazi u kontakt – a to se odnosi i na odjeću. Rezultate pranja oduvijek smo ocjenjivali prema onome što vidimo: ako nema vidljivih mrlja, to znači da je rublje čisto.

No, je li to baš tako? Odjeća na prvi pogled može izgledati čisto, međutim velik dio prljavštine i mrlja nije vidljiv golom oku. Nju stvaraju znoj, sebum i mrtve površinske stanice kože. Svaka osoba dnevno u prosjeku proizvede 1 litru znoja i 20 grama drugih izlučevina. I dok 30% prljavštine na našoj odjeći dolazi od vanjskih faktora, 70% je rezultat kontakta odjeće s našim znojem i ostalim izlučevinama. Velika većina potrošača zna da se mrtve stanice kože zadržavaju na našoj odjeći i posteljini. A ako se, zajedno s drugim zagađivačima, ne uklone temeljito u pranju, s vremenom će se nakupiti i početi uzrokovati neugodne mirise ili pojavu ružnih tragova na odjeći.

HIGIJENSKO PRANJE OSIGURAVA DUGOTRAJNOST ODJEĆE
Žute mrlje ispod pazuha – zvuči poznato?! Velik su izvor nezadovoljstva jer omiljene majice više ne nosimo onoliko koliko bismo htjeli, kad već ne znamo kako vratiti njihovu besprijekornu čistoću i izvornu boju. Te žute mrlje rezultat su nevidljivog nakupljanja prljavštine od različitih izlučevina.

Nemogućnost da se riješimo nekih mrlja znači da odjevne predmete nosimo kraće, čak i one za koje bismo htjeli da nam traju što je dulje moguće. Žute mrlje ispod pazuha vrlo su čest razlog bacanja odjeće. Također, trenutno mnogo ljudi baca odjeću jer im izgleda “iznošeno” i ostarjelo. Međutim, dobro odabran pouzdan deterdžent može se nositi s takvom teško uklonjivom prljavštinom i prije nego što se nakupi i postane vidljiva. Zahvaljujući dubinskom, higijenskom čišćenju, odjeća će ostati u odličnom stanju i u njoj ćemo moći dulje uživati.

TEHNOLOGIJA PUREZYME
Sada kada znamo da nevidljiva prljavština može ostati na odjeći nakon pranja, kao odgovor na te potrebe Ariel je razvio i patentirao posebnu tehnologiju Purezyme koja omogućuje uklanjanje oku nevidljive prljavštine i mrlja, što u kombinaciji sa snagom Arielovih kapsula osigurava higijensku čistoću. Tu tehnologiju možete pronaći na djelu u svim kapsulama Ariel Allin1 PODS koje su trenutno dostupne na hrvatskom tržištu.

Ariel Allin1 PODS omogućuje učinkovitije pranje već samim time što eliminira potrebu za više proizvoda, zahvaljujući stručno osmišljenim formulacijama kapsula koje oslobađaju adekvatne sastojke za pojedinu fazu pranja u pravom trenutku kako bi borba s prljavštinom započela već od prve minute. To je ta nevjerojatna snaga čišćenja Arielovih kapsula koja osigurava dubinsku čistoću, a sada i uklanjanje nevidljive prljavštine. Ove kapsule optimiziraju cjelokupan proces pranja rublja i nude još višu razinu savršene čistoće.

Kapsule Ariel Allin1 PODS posebno su osmišljene tako da budu jednostavne za korištenje, ali bez pristajanja na kompromise u pogledu rezultata.
• Jedna kapsula jamči savršene rezultate: Formula Allin1 znači da je jedna kapsula dostatna za temeljito čišćenje vašeg omiljenog rublja tako što oslobađa sastojke iz kapsule u optimalnom trenutku u procesu pranja kako bi što učinkovitije uklonila mrlje.
• Patentirana tehnologija Purezyme™: Zahvaljujući posebnom prirodnom enzimu, ova tehnologija pomaže učinkovito ukloniti nevidljive mrlje i prljavštinu koje nastaju nakupljanjem zagađivača koje proizvodi naše tijelo.
• Lagane i jednostavne za spremanje: Kompaktan oblik znači da su kapsule Ariel Allin1 PODS lagane te ih je lako nositi i spremati, u usporedbi s drugim vrstama deterdženta. Lakše ih je i nositi iz trgovine, kao i dozirati i koristiti pri pranju.
• Ne treba mjerenje: Format kapsule koji su razvili stručnjaci donosi manje fizičkog i mentalnog napora, kao i manje prosipanja ili izlijevanja praška ili tekućine. Na ovaj se oblik deterdženta uistinu možete osloniti – jedna kapsula sadrži prikladnu količinu deterdženta koja će vaše rublje sačuvati savršeno čistim.
• Bolje za okoliš: Kapsule Allin1 PODS djelotvorne su i pri pranju u hladnoj vodi, čime štede novac na računima od struje, bez ikakvih kompromisa po pitanju kvalitete.