uKRAŠi blagdane dragim ljudima!

Kada tražiš dar za ljude posebne, pokloni im svoje vrijeme i uKRAŠi im blagdane!

Bliži nam se najčarobnije doba godine, vrijeme darivanja i vrijeme zajedništva. Najvrjednije što možeš pokloniti nekome je vrijeme i pažnja, a upravo na to poziva posebno blagdansko izdanje Kraševih slatkiša. Koncept uKRAŠi blagdane osmislili su u sklopu radionica Designed By People sudionici iz raznih krajeva Hrvatske uz mentorstvo stručnjaka iz Studia Sonda.

Zajedničkim radom, razmjenom ideja i iskustva nastala je ova topla priča, od ljudi za ljude. Da bi ona bila zaokružena, potrebno je i tvoje vrijeme koje ćeš pokloniti svojim bližnjima. Kraš te poziva da ne propustiš priliku za stvaranje posebnih uspomena uz blagdansko izdanje slatkih proizvoda.

Ova posebna vesela pakiranja donose šarmantne božićne motive za izrezivanje. Ambalaža proizvoda je vrlo dekorativna te se od nje mogu napraviti božićne dekoracije. Vjerujemo da će se prilikom izrade dekoracija svi dobro zabaviti, a oni koje daruješ obradovati.

U sklopu linije uKRAŠi blagdane dolaze posebna izdanja nezaobilaznih Dorina s novim okusom extra milk te poznatim okusom keks. Tu je i nova edicija Dorina Winter pralina s tri okusa: lješnjak, speculaas i rum. Omiljeno čajno pecivo Domaćica u tvoj će dom donijeti i poznati miris i okus blagdana u Speculaas izdanju.

Izrada vlastitih malih umjetnička djela slađa je uz četverostruki Kolumbo, Mini Torticu i posebno pakiranje Moto keksa. Novi Kraš Kids Mix, preslatki paketić u obliku božićnog drvca s idealnom kombinacijom najdražih Ki-Ki Gumioza, Bananka, Životinjskog carstva i Tortice zasigurno će biti hit među najmlađima.

Linija proizvoda uKRAŠi blagdane u tvoj dom donosi toplinu Božića i blagdana koje pamte sve generacije te stvara nove uspomene za one mlađe. Podijeli slatke trenutke sa svojim najmilijima, probudi svoju kreativnost i napravi originalne uKRAŠe. Sjeti se da nema ljepšeg poklona od tvoje pažnje i vremena.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakČokoladne table i praline pokazuju zube
Sljedeći članakLidl i Udruga Palčići pomažu prijevremeno rođenim bebama