Union Radler u tri osvježavajuća okusa

union-radler-red-orangeUnion Radler na hrvatskom tržištu prisutan je od 2001. godine i to kao Union Radler Lemon, a od ove godine u Hrvatskoj se u ponudi nalazi i Union Radler grapefruit te novi okus Radler red orange.

Union Radler puni se u staklenim bocama od 0,5 l i 0,33 l te u limenke od 0,5 l. Pakira se u pakete od 20 komada za boce od 0,5 l, dok su limenke pakirane kao four pack i six pack.

“Trenutno smo sa svim našim okusima te pakiranjima u povratnoj boci 0,5 l i limenci 0,5 l  prisutni u većini maloprodajnih lanaca, nezavisnom retailu te u oko 2000 HoReCa objekata. S dosadašnjim rezultatima prodaje izuzetno smo zadovoljni. Prema našim procjenama naš udio na tržištu kreće se između 10% i 12%”, ističe Tatjana Fintić iz Laško Grupe.

Od komparativnih prednosti iz tvrtke ističu širinu ponude okusa koju nude, s obzirom da jedini na hrvatskom tržištu imaju u ponudi Radler grapefruit i Radler red orange.

Svi naši okusi imaju optimalan omjer piva i voćnog udjela čiju su vrhunsku kvalitetu prepoznali i naši potrošači, ističu iz Laško grupe te dodaju kako su njihova ciljna skupina svi potrošači koji žele uživati u kvalitetnom piću, spoju pive i voća s manjim postotkom alkohola.

“Naša marketinška strategija usmjerena je prema potrošačima sportašima, tj. rekreativcima i svima koji svoje slobodno vrijeme provode aktivno”, zaključuje Fintić.

Prethodni članakNogometni spektakl na Poljudu
Sljedeći članakSindikati: Tražimo da EU sruši novi zakon o trgovini