potrosacka pravaVrijeme je da upoznate svoja potrošačka prava. Dođite ovu subotu na Cvjetni trg u Zagrebu i doznajte korisne informacije i savjete.

Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske “Potrošač” poziva vas na javno događanje na temu prava potrošača koje će se održati u subotu, 12. rujna 2015. na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) u Zagrebu od 11 do 18 sati.

Na ovom događanju, koje će voditi pjevačica i TV voditeljica Ida Prester, potrošači će moći dobiti korisne savjete i informacije koje se tiču njihovih potrošačkih prava, razgovarati sa savjetnicima o specifičnim potrošačkim problemima i sudjelovati u zabavnom nagradnom kvizu. U neformalnom dijelu događanja potrošače će zabavljati zagrebački bend Enkognito.

Pridružite se ovom edukativnom i interaktivnom događanju te doznajte više o vašim potrošačkim pravima kroz stvarne primjere uspješno riješenih slučajeva potrošača te iskoristite ovu priliku ako i sami imate potrošački problem koji želite riješiti.

Igor Vujović iz Društva za zaštitu potrošača Hrvatske “Potrošač” bit će dostupan za izjave tijekom događanja.

Ovo događanje organizirano je u sklopu kampanje Europske komisije o pravima potrošača “Potrošači, upoznajte svoja prava!” s ciljem podizanja svijesti i poticanja građana Republike Hrvatske u pogledu njihovih potrošačkih prava.

Za više informacija o kampanji posjetite internet stranicu