zvijezda-ruzica-roginic-dario-vrabec-largeSretna dobitnica Ružica Roginić osvojila je glavnu nagradu u iznosu od 95.000 kuna

Svečanom dodjelom glavne nagrade jučer je završena velika nagradna igra povodom 95 godina poslovanja tvornice ulja Zvijezda. Glavnu nagradu u iznosu od 95.000 kuna sretnoj dobitnici Ružici Roginić iz Oriovca kraj Slavonskog Broda uručio je u Zagrebu direktor marketinga Zvijezde Dario Vrabec.

Nagradna igra “95 godina vjernosti” odvijala se tako da su potrošači zadnjih tjedana sakupljali nagradne markice s pakiranja Zvijezdinih proizvoda koje su potom slali na adresu tvrtke organizatora.

Sretna dobitnica Ružica Roginić ovom je prilikom istaknula: “Svake godine igram Zvijezdine nagradne igre i veseli me sudjelovati u nagradnoj igri s proizvodima prepoznate kvalitete. Naravno da je osim marljivog sakupljanja markica bila potrebna i sreća te mi je izrazito drago da mi se ovaj puta ona i osmjehnula.”

Fond dobitaka nagradne igre iznosio je 190.000 kuna, od čega je glavna nagrada iznosila 95.000 kuna, a ostalih 95 nagrada je iznosilo po 1000 kuna. Proizvodi koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri i na kojima su se nalazile markice su Zvijezda ulja, margarini, Margo, Omegol i Zvijezda majoneza.

Informacije o ostalih 95 dobitnika vrijednih Zvijezdinih nagrada i detalje o nagradnoj igri mogu se saznati na službenoj Zvijezdinoj internetskoj stranici www.zvijezda.hr ili na Zvijezdinom Facebook profilu.