lana-jurcevic-largeOutlet Sveta Helena u suradnji s adidasom priprema posjetiteljima veliko iznenađenje u povodu Dana zaljubljenih – koncert Lane Jurčević u subotu, 12. veljače od 15.30 sati.

Najmlađi posjetitelji zabavljat će se s animatorima One2playa u sklopu kreativne radionice, a trgovine su pripremile i posebne popuste i ostale akcije tijekom vikenda, poručuju iz Outleta.

Lana Jurčević u trgovinu adidas outlet stiže već u 14.30 pa će najveći obožavatelji imati priliku družiti se i fotografirati sa svojom omiljenom pjevačicom sve do početka koncerta.

Osim druženja s obožavateljima, Lana će imati još jedan zadatak – odabrati pobjednika u nagradnoj igri adidasa i Outleta Sveta Helena.

Naime, tijekom cijelog tjedna fanovi Facebook stranice outleta pisali su romantične čestitke na zid stranice, a Lana će odabrati najkreativniju i najromantičniju koja će svom autoru donijeti bon od 1000 kuna za kupovinu u adidas outletu.

Vlasnica triju albuma i mnogobrojnih hitova kao što su Prava ljubav, Odlaziš, Jedan razlog, Kopija te Volim biti zaljubljena zasigurno će zabaviti i rasplesati posjetitelje na šetnici centra od 15.30 sati.

One2play najmlađim posjetiteljima priprema kreativnu radionicu s omiljenim likovima – Snjeguljicom i vilom Zvončicom na šetnici (u slučaju lošeg vremena u igraonici) od 11 do 13 sati.

Tako će se mališani zabavljati, igrati i crtati pod stručnim vodstvom animatora iz One2playa dok će njihovi roditelji odmarati uz kavu u nekom od ugostiteljskih objekata na šetnici i obavljati shopping po dodatno sniženim outlet cijenama.

Naime, trgovine Lisca, New Balance, adidas, Profil i XYZ pripremile su dodatne popuste, akcije i druge pogodnosti tijekom vikenda.

Trgovina Lisca odobrava dodatnih 15 posto popusta na kompletnu kolekciju spavaćeg programa i donjeg rublja, adidas je za svoje kupce pripremio i dodatno iznenađenje, donosiocu letka koji u periodu od 11.02. – 18.02.2011. kupi 2 ili više artikala adidas će pokloniti dodatnih 20% popusta na artikl po vlastitom izboru, Za ostvarenu kupovinu u tom periodu vjerne kupce očekuje i kupon za proljetni shopping od 01.03. – 30.04.2011.

S dodatnih 30% popusta na jedan artikl po vlastitom izboru, New Balance za kupnju jednog artikla odobrava 50 posto popusta za kupnju drugog, Profil nudi povodom Valentinova 50% popusta na odabrane naslove, a XYZ daruje dodatnih 20 posto popusta pri kupnji dva artikla.